Az anyatej jótékony hatásairól volt szó a szerda reggeli Mokkában.

Hogy mi mindenre jó a normális esetben kisbabák táplálására "készült" anyatej? Például palacsintát is lehet belőle sütni. 

A műsorban Mádai Vivien vállalta be a műveletet. Voksán Virágnak és Pachmann Péternek nem volt gusztusa a rendhagyó reggelihez, Mádai és Erdei Lilla dietetikus azonban bekapott egy-egy falatot.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Undorító!
Jó 65 éve történt egy vidéki kórház szülészetén, hogy az egyik orvos mocskosul berúgott (akkor még lehetett munkaidő alatt), és szomjúságában, meg részegségében a hűtőből kivett egy üveg anyatejet, amit a gyerekek táplálásához tette félre, és megitta. Mikor keresték, egyből kijózanodott, és kihányta az egészet!
papa.49
A hülyeség állampolgári jog, ők meg GYAKOROLJÁK !!!
KisGenyo2
Szerintem az anyatej jótékony hatásait a sütéssel pont meg is lehet semmisíteni... ;-)
KisGenyo2
Kb. annyi értelme van, mint a C vitaminos, fokhagymás mézet alaposan megfőzni fogyasztás előtt.
Eladott Ország
Ez az ügy hol jár? a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F24.p3k.hu%2Fapp%2Fuploads%2F2018%2F09%2Ftenyek-e1536827795968-1024x578.png&key=EW9_eXu-eV3cvB6TJnlH9Q&w=600&h=340
Kedves Nézőink! Hello röfik! Mai műsorunkban végigvonatozzuk a felcsútalcsúti alborétumot, meglátogatjuk a kazánházat és zenés-táncos előadást láthattok Kósamami disznóóljából. Közben 2 percenként Magyarország jobban teljesít, már megint növekszik a minimálbér, Soros, családi adókedvezmény, több százezer gyerek ingyen tankönyvet kap, kinyalhatjátok a picsánkat. Ja, bocs, az utóbbit csak gondoltuk! De tudjuk, ha migráncsozunk még egyet, önként, farolva megteszitek. Csácsumicsá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.