Jól mutatja, hogy milyen ember is vagy.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: arra volt kíváncsi,hogy dohányzok e ,tudod! a bagós rizikófaktor! szinte hihetetlen,neked vót tánc és illem tanárod !? az elmélet még motoszkál benned, csak a gyakorlatból estél ki és lettél bunfurdi ...,minden világos.kössz
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...már számtalanszor elmondtam, ha kitalálsz egy mesét azt mielőtt leírnád gondold át mert azzal az együgyüséggel ahogy azt előadod még a faék is észreveszi hogy hazugság.
Aki kíváncsi hogy cigizel-e az megkérdezi, ugyanis a cigizőnek megvan a maga kedvelt cigije és nem biztos, hogy amivel kínálják azt elfogadja.
És hogy én is előálljak egy mesével amikor egy italokat töltő üzembe beadtam a felvételi kérésemet a személyzetis megkérdezte szoktam-e inni, mondtam persze, szoktam, rám nézett, és mondtam aludni is szoktam...és akkor mosolyogva mondta hogy ne haragudjak de ezt kötelezően meg kell kérdezze minden új jelentkezőtől...
csak úgy....
@Csizmás Kond: te számtalanszor fölöslegesen nyávogsz,hidd el ,hogy felölem te lehetsz fideszes is,de arra kérlek,hogy ha nehezedre is esik ,használd néha az eszed , az még sosem tett kárt semmiben és senkinek!
Te a maradék életedet vagy az elmédet áldoztad föl a fidesznek? azt tudod,hogy ha nem úgy jön össze, ök a bahamákon , te meg ott ahol akarsz?
csak úgy....
@Csizmás Kond: te még cigizni is hülye? szegény szüleidnek,te max. egy füstbe ment terv ...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...köszi az aggodalmadat irántam, viszont az a véleményem, hogy azt jobb volna a magad dolgaira fordítsd, mert nagyon rádférne.
Én mindig elkötelezett voltam és megválogattam, hogy azt kire vagy mire pazarolom. Ma is ugyanaz van előbb tájékozódok, megpróbálom felismerni és csak azután fogadom el, viszont ha elfogattam holnap nem fordítok hátat, és aki azt teszi azzal sosem komázok...
csak úgy....
@Csizmás Kond: igazad van cirmi,neked úgy is minden,amit mondok az csak falra hányt borsó ! náladnál szebb és okosabb nincs,max. a durbincs! az elkötelezettség még a KISZ böl származik ,annak ki libsi lett majd demokrata is meg keresztény demokrata, pár évre illibsi...stb. a fönökötöket.lassan már,egy magyar vizsla sem bírja követni a kósza nyomain...,gratulálok a szimatodhoz! gondolom csúrran-csöppen a csont az asztal alá a hüségér...,ez is egy szemlélet,nem köll használnod az eszed...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.