Dió, mandula, mogyoró – hogy csak három közkedvelt fajtát említsünk a tápláló és egészséges olajos magvak közül. Tehetjük sütibe, salátába, panírozó morzsába, sőt még aromás olajat is készíthetünk belőlük. Hogyan állapíthatjuk meg az olajos magvak frissességét? Leginkább a héj kinézete lehet árulkodó, ha frissességről van szó. Amennyiben sérült, aszott vagy ráncos, már biztosan nem friss. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.