Ez az étel távoli rokona a sztrapacskának, illetve a carbonara spagettinek, voltaképpen sajtos nokedli. A megfelelő ízhatás érdekében azonban tényleg erőteljes ízű és illatú sajttal érdemes készíteni, ellenkező esetben teljesen jellegtelen lesz. Elkészíthető a vasárnapi pörkölt nokedli maradékából, de frissen főzni a galuskát sem túl sok idő és fáradság.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.