Kötelező az arc eltakarása a fővárosi közlekedésben április 27-től.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Málna: Ez így igaz! Csak nem mindegy miből van a sál. Minden esetre most remek üzlet a maszk! Azért, ha ennyi millió van itthon, talán olcsóbb is lehetne. Ezt költői kérdésnek szántam.
Málna
@Nessy: 800 Ft-ért vettem a mosható textilmaszkot. Az azért nem olyan vészes ár.
Nessy
Nekem még 1000 forintba került patikába. De volt ahol magasabb volt az ára. Igaz, hogy nem az elején, mert akkor csak: egyszer volt, hol nem volt!
vacsi
@Nessy: Szerintem ez a maszk-mizéria egy jó üzlet lett. Mindenkinek van otthon kendője, sálja, bármiből is van, duplán véve pont megteszi arra, hogy ha tüsszög, köhög, akkor a légárammal távozó cseppeket, amiken ezek a vírusok szeretnek ücsörögni, megfogja. Mikor meg hazamegy, kimossa 60 fokon - a másnapi használatig. Ér annyit, ha nem többet, mint az árusított maszkok. Én nem vennék egy gagyi kínait, nekem erre nincs ezer Ft-om - ráadásul, néhány mosás után tönkremennek.
kokopelli
...és el kell taláni a maszkos énekeseket?...én láttam az egykori fehérvári,bömbölő "bebaxott férfitriót"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.