A Rozmaring-díj megteremtésével azon vendéglátóhelyek tulajdonosainak munkáját kívánják díjazni, akik felismerték, hogy a szép növényekkel díszített, gondozott környezet a kiváló gasztronómiai választékkal együtt, fokozza az éttermek vonzerejét és hozzájárul a turisztikai kínálat színvonalának emeléséhez is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: MakayZsolt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiwi
@MakayZsolt: az attól függ, hogy kit értünk "mindenki" alatt. mert ha valóban mindenkiben meg lenne az igény, akkor az ország nem pontosan így nézne ki.
tsabeeka
@Hoppare: az igény azért nem mindig pénz kérdése. nem akarok közhelyes lenni, de mondjuk az idegenforgalomba és kulturált környezetbe beletartozik az, hogy ha szeretném, h turisták látogassák a városomat, akkor nem szemetelek benne. ez ingyen van, sokan mégsem így tesznek. akkor nagyobb dolgokat már el se várjunk.
Evikati
@bigyobogyo: 2 évvel ezelőtt voltunk ott! Olyan jól éreztük magunkat, hogy az idén elvisszük a külföldi barátainkat is. A sült libacomb, a rétes és a lángos felejthetetlen. A vendéglátókról nem is beszélek! Olyan humorral, jókedvvel adták elő a műsorukat, hogy ma is nevetünk rajtuk.:-))
bogyó
@Evikati: igen,én is szeretek kijárni.a tulaj nagyon jó barátunk.sokszor csak esténként kiszaladok egy kenyérlángosért.imádom:)
majd szólj,ha erre jársz:)
Evikati
@bigyobogyo: OK! Nekünk is van közös ismerősünk a tulajjal.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.