Szerelem volt első látásra, húsvétkor lett volna az eljegyzés. A fiatal lánynak végig kellett néznie a kegyetlen vérfürdőt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gordius
A halálbüntetést nem szabad visszaállítani. Nem old meg semmit.
Koronix
@Gordius: azt biztos megoldja, h többet nem jön ki onnan és nem követhet el semmit.
charlie
@furfang: magának a halálbüntetésnek nincs visszatartó ereje. hiába lenne Mo-n halálbüntetés (ami amúgy lehetetlen jelenleg), az semmit nem érne (nem lenne visszatartó ereje), mivel a rendőrség egy töketlen banda és úgyse kapja el a bűnözőt.

Viszont az, hogy a rendorség rovid ido alatt elkapja a bunozokat, annak nagyobb visszatarto ereje van. És ezt lehet kombinálni a halálbüntetéssel. De inkább életfogytiglani szibériával.
Helmeczi Krisztián
Ha vissza is állítják a halálbüntetést (amit én kétlek) akkor sem fogják alkalmazni. Hasonló volt az állatkínzás kapcsolatban is. Sokáig harcoltak különböző szervezetek azért, hogy az állatkínzók ott rohadjanak meg a börtön mélyén. El is érték, hogy legyen, de tudtommal még senki nem ment oda, maximum felfüggesztettet kapott...
guess
@latorkuvasz: sajnos ezeknek az állatoknak a halálbüntetés sem lenne visszatartó erő,mert annyira primitív ,hogy azt sem fogja fel mit csinál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.