Legalábbis azok alapján, amit Orbán Viktor délután 2 után pár perccel bejelentett. Annyi mondott, hogy a járványkezelés sikere (“a járványt Budapesten is legyűrtük”) lehetővé teszi a fővárosi enyhítéseket, és hogy ezek innentől két héttel követik a vidékre vonatkozó intézkedéseket. A kijárási korlátozások feloldását jelentette ezek után mindössze, a helyek teraszai ezek szerint továbbra sem nyithatnak…Continue reading

Forrás: Koncertblog
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
a kijárási korlátozás feloldása a nullával egyenlő,eddig is bárki,bárhová elmehetett gond nélkül!!!
Nessy
Hát ez halottnak napszemüveg! Az idős otthonok, kórházak járványügyi feladatait a jogszabály szerint az illetékes járványügynek kellene megoldani, ha nem verték volna szét pár éve, a sok évtizede jól működő rendszert! Ennyi hónap után eszébe jutott az illetékes hatóságnak a lakók és az ott dolgozók tesztelése, védőfelszerelés biztosítása, vagy csak az ellenőrzésig jutottak szokás szerint, kissé megkésve? Igaz, ez remek hivatkozási alap Orbánnak, a fővárosiak szívatására.
Nessy
Tulajdonképpen marad minden a régiben! Hiszen így is lehetett tömeg közlekedni, sportolni, sétálni, bevásárolni egyes meghatározott üzletekben. Akkor most mi változik?? Ezért kár volt ekkora felhajtást csinálni. Ennek a bejelentésnek a 90%-a glória szidolozás volt O.V. részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.