A vizsgázóknak szánt miniszterelnöki üdvözlet idén különös módon ér el a címzettekhez június 15-én a magyarországi középiskolák vezetői e-mailt kaptak a területileg illetékes kormányhivataltól. A rövid, de lényegre törő formalevél szövege az alábbi volt:

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Különös??? Mi ezen a különös

Hogy a karantén szabályokat teljes mértékben áthágja az egy dolog, sőt hogy pofátlan, vérlázító és arrogáns az tény, de a stílus teljes mértékben megszokott

A b1.blog – egy meglehetősen hosszú szünet után – újabb post-al jelentkezett: „Az érettségi jó alkalom felmérni az iskolák kormány iránti elkötelezettségét”. Beszámol arról at e-mailról, amit magyarországi középiskolák vezetői kaptak a területileg illetékes kormányhivataltól, s melyben arról értesítik, hogy Orbán köszöntőlevelet írt a diákjaiknak és azt ők kell kézbesítsék (egyeztetett időpontban bemenni a központba, majd gondoskodni a kézbesítésről.
justhpeter
@RonaGyuri: Kéretik tudomásul venni, hogy ezen a szinten áll a fideSS-kdnp. A nemzeti-keresztény csürhe ennyit tud, oszt' Jónapot !.
CsipkeRózsa
Hogy ezek mindent csak szemét módon tudnak megoldani. Az iskolaigazgatók helyében azt csinálnám, hogy elküldeném e-mailben, a gyerekek pedig nyomtassák ki otthon (akinek kell).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.