A volt perui magyar nagykövet pedofil ügyéről is szó volt az RTL Klub csütörtöki, Reggeli című műsorában.

Sírva fakadt a Reggeli műsorvezetője a Kaleta-ügy emlegetésekor

Szabó Zsófi műsorvezető annyira kiakadt az ügy kapcsán, hogy hosszú kirohanást intézett Kaleta Gábor és védőügyvédje ellen.

Gyomorforgató történet és azt gondolom, megbánás ide vagy oda, kedves Mester Csaba, egy ilyen embernek – tök mindegy, hogy min kellett keresztül mennie – nincs helye a társadalomban. Az a 19 ezer gyerek min ment keresztül? Döbbenet, hogy itt tartunk, hogy fellebbezésről van szó. Ahelyett, hogy csöndben lenne

- háborodott fel Szabó Zsófi, majd így folytatta:

Egyszerűen nem lehet nem megszólalni. És ez most nem a politikáról szól, hanem arról, amit tesznek ezek az emberek. Nincs ilyen, hogy megbánta a tetteit. Meg lefogyott. Hát hogy?! Én egy hete alig tudok aludni.

Ezen a ponton a műsorvezető könnyezni kezdett.

Nem azért sírok, mert érintett lennék vagy bármi. Tényleg van ilyen a világban és nem tesznek semmit. Ha van egy ilyen dolog, azt miért eltussolják? Ott van előttem a kisfiam, öltöztetem, pisiltetem és ott van előttem a gondolat, hogy mi történhet ezekkel a gyerekekkel. És nem tudom túltenni magam rajta. Engem olyan mélyen megérint, hogy nem tudok beszélgetni, műsort vezetni. Számomra ez abszolút politikamentes, ez az egész helyzet döbbenetes. Nem azt kívánom, hogy egy ember dögöljön meg a börtönben, hanem hogy mindenki, aki megteheti, ez ellen minden erejével fellép. Ne eltussolja

- mondta Szabó Zsófi.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Csizmás Kond: Azt a fineszes észjárásodat. Mit véded ezt a szar embert? Mert a ti kutyátok kölke? Mit érdekel téged, hogy ki tette fel a pedofil képeket? Az érdekeljen inkább, hogy mit keresett ott Kaleta?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Távol áll tőlem, hogy védjem Kaletát, viszont azokat a képeket ki fényképezte és ki tette fel a netre...mert azért hibáztatni, és rajta verni el minden port már marhaság.
sokanvagyunk
A fellebbezés is nagy hiba volt, jobb lett volna kussolva elballagni.
KisGenyo2
Lesz itt még pedofil büszkeség napja, meg még felvonulásuk is.
Ott meg majd a kirekesztő, gyűlöletkeltők között, a kordon másik oldalán, Szabó Zsófi is ordíthat majd kedvére! ;-)
simmering73
@Csizmás Kond: Azt a fineszes észjárásodat. Mit véded ezt a szar embert? Mert a ti kutyátok kölke? Mit érdekel téged, hogy ki tette fel a pedofil képeket? Az érdekeljen inkább, hogy mit keresett ott Kaleta?
Aki Én
@Csizmás Kond: A Kaleta féle férgek igényei szülik ezt a bűnrendszert. És nem tudjuk, mit tett még.
Érdekes, hogy ti nagykeresztény fideszesek mind valamilyen oldalról próbáltok mentséget találni, de csak még aljasabbnak, még sötétebben tűntök.
Sámannus
Mit vártatok aki óvodásokat használ a kampányában, és gyerekeket rángatnak esőben sárban az alapkő letételre, azok a pedofil keresztények akik világszerte botrányt okoznak, nem kevesebb mint hivalkodás a keresztény pedofil magatartásra a mai hatalomnál ez a norma. Gyerekek naivitásával lépten-nyomon visszaélnek. Eközben vissza élnek a keresztény hittel, szégyent hoznak vele a hívekre, besározzák azt amire egyfolytában hivatkoznak
vacsi
Szabó Zsófi nagyot nőtt a szememben!
vacsi
@Aki Én: Még nem tudjuk, de meg fogjuk tudni, mert egyszer minden kiderül.
Sámannus
Vizsgálta-e a magyar ügyészség,hány keresztény magyar gyermek megrontásán ügyködött ez a pernahajder, összevetik-e a migránsok erőszaktételével, amivel ezt az elmebajos kormányt hatalomban tartják, ne hívjuk inkább az egész történetet keresztény üldözésnek, ne nevezzük- inkább ezt a kormány a magyar kereszténység üldözőjének, keresztény gyermekek megrontóinak? Mivel hivalkodnak ezek, tisztában vannak cselekedetteikkel?
Sámannus
@Horizont: A csizmás kondás IS egy aberrált!
balos
A vallás MINDIG védi aki A bünöst aki benyal neki!Azért vall-ás!
Csizmás Kond
@Horizont: Hazudik aki azt állítja, hogy nem nézett a neten ilyen vagy hasonló képeket...vagyis amilyen közel áll hozzám olyan közel áll hozzád is...baszki.@Horizont: ...és a pártolást csak te akarod mindenképp hozzámkenni. ...és hogy megértsd amit írtam, először is mongyuk bűn a tárolás de aki oda kirakja azokat miért nem csesztetik, miért van tele a net ilyen szarságokkal, ...és miért lehetséges hogy pl itt is hirdetik magukat a hasonló erkölcsök...büntetetlen...és amiért én, te bárki melléírt akkor mind büntethetők lehetnénk ...
Akkor lenne igazán bűnös ha ő fényképez ő rak ki képet stb...így csak egy szírszar kukkoló ...amit bárkire rá lehetne bizonyítani akinek van net.
Csizmás Kond
@simmering73: ..hogy kinek mihez lehet hasonlítani az észjárását az mindenki leírja...mert az értelem maga az észjárás.
Van aki azt érti ami e van írva és van aki azt amit ő gondol bármi legyen is leírva.
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: ...nézd...ha önmagadat gyökérnek titulálod mi okom lenne én másként vélekedjek rólad ?
Aki Én
@Csizmás Kond: 08:24 milyen képeket, te elmebet korcs geci?
Ahol 1-2 éves gyerekeket erőszakolnak, kínoznak? A qrva anyád, az nézeget ilyeneket, te ostoba román féreg.
Te sem vagy különb, beteg féreg. Remélem hamar rábaszol.
Katalina62
@Csizmás Kond: ennél már nincs lejebb!
kokopelli
@Sámannus: @Aki Én: @Horizont...:..
.nem érdemes velük vitázni,mert ezek a pedofiliát elmagyarázó itteni fideszes szemétláda kommentelők szörnyül-
ködnek,azon ha Pesten pl. a "Pride"-ról esik szó! Annyira kell nekik a csicskalóvé,a trafik,az a mócsing ami a fidesz-
asztalról leesik,hogy már disztingválni sem tudnak? (:-((
Csizmás Kond
@Horizont: ...neeeeemm...sőt nem is tudtam hogy ilyen csecsemők megerőszakolásáról van szó...de te látom tudod, vagyis megnézted...szégyelld magad, hogy ilyesmiket nézegetsz !
Csizmás Kond
@Katalina62: ...akkor próbálj feljebb úszni...az az aljas aki aljasságokat gondol vagy tesz. !
Csizmás Kond
@Horizont: ...és most olvastam a másik beírásodat...görény vagy, vagy még az sem csak a szaga...!!!
kokopelli
@Horizont: ...én három gyereket neveltem fel,de ha valaki olyan képeket mutatott volna nekem,annak másnap
reggel a kávéskanala biztos fogghijba csúszott volna! ...(;-((
kokopelli
@simmering73: valamelyik a két kosztümös fidesznyaloncból a "trafikjával" büszkélkedett itt! Nem volt érdemes
megjegyezni,hogy melyik,mert ki jegyzi meg a reggeli anyagcsere maradék színét!
csak úgy....
@Csizmás Kond: pont te,aki mindent tudsz és mindenkinél jobban? most csodálkozzak vagy röhögjek?
KisGenyo2
@Csizmás Kond: "rajta verni el minden port már marhaság"
Ezt jelentené az a túl szigorú felfüggesztett bünti, meg 10-12 napi fizuja pénzben?
Ez lenne a minden por? Ezért kellett még ez ellen is fellebeznie? Nem rángatta ki a hatalom már így is túlságosan a sz@rból? Nem lóg ki a lóláb szerinted?
A Hadházi (és nem védeni akarom, mert útálom, mint a sz@rt) 1 lófaszos tábláért duplennyi érdemi büntietést kapott! Nincs szerinted kettős mérce? Ez így rendben van és igazságos?
Csizmás Kond
@KisGenyo2: ...na még egyszer és lassan...figyelj hogy megértsd...a cikk szerint, mert csak az szerint vélekedtem ő csak tárolt a saját vagy mittudommilyen gépen valami képeket...azonkívül hogy azt nézte vagy köpködte vagy a farkát verte nézés közben annak semmi köze az egészhesz a lényeg hogy a gépén voltak azok a képek...ha most a te gépedet nézné meg valaki nem találna valamit mégha az le van törölve is elő lehet venni...szóval ha csak ez a bűne az ekkora hírverésnek nagyon kevés, bárki is volt .
Csizmás Kond
@Horizont: Felfogtam vazzze csak te nem vagy képes felfogni, hogy nem mindegy hogy tárolsz, és nézegetsz vagy fényképezel és közlöl...
Nagyon ki vagy akadva arra aki tárolta de egyetlen szóval sem ítélted el aki a képeket csinálta és felrakta...holott legtöbb ilyen kiskorú képet épp a félnótás anyukája engedélyével csináltak...bele vagy habarodva politikai maszlagban de nem veszed észre hogy épp azokat a bűnözőket nem említed akik a tulajdonképpeni hibásak.
Annyira vered a nyálad hogy összehablatyolsz kormányt meg mindent de épp azt nem látod a habzó szádtól hogy a pedofiliát nem az követi el aki nézi hanem az a csinálja...buta lökött liba vagy és ha lehet ne unokázz mert azok kiskoruk ellenére műveltebbek mint te így kivénhedt pártszónokként.
...és leírás...na ne má...egy életen át nem tudnád megköszönni, hogy ilyen hülye létedre szóba álltam veled...
...népharag...repedtlemez...kommunistaduma, beetetett hülye emberek egylövetű okoskodása. A népharagoddal egyik percben a pártodért tapsoltad vörörsre a kérges tenyeredet, a másik percben meg ellenük üvöltöztél és demokráciát rikoltoztál, mert eddig ér az eszed...azt hiszed hogy az ilyen felhangokat adó cikkek alkotják a világot...ebben nőttél fel és csak ennyit értesz meg az egészből...minden hülye cikkre kiborulsz mert neked ez a szint az amit megértesz.
Csizmás Kond
@Horizont: Szarok én rá hogy te mit fejeztél be, akkor is egy hülye liba maradsz. Mitől képzeled hogy itt csak neked lehet érvényes véleményed ? ki mondta neked hogy itt te vagy az akinek a véleményét osztani kell, vagy ha nem akkor az nem szólhat. Soha egy beírást nem tudtál érvényesen értelmezni csak a hobortos egylövetű birkanyájszellemű hablatyot fújtad és még te próbálsz lehurrogni mást ? Hol írtam hogy pártolom a pedofiliát vagy hasonlót ? Mikor és hol pártoltam a gyerekpornót fehér liba ? Volt egy véleményem és te szokásodhoz híven nekem ugrottál holmi magadagyalt kitalációval...szállj le a magas lóról libuska mert ha esel az fájdalmas lesz...nem okos vagy hanem hóbortos...vakmerően hóbortos.
csak úgy....
@Shikari: a te logikádon nem segít már senki és semmi,- a cirmosod szintén zenész! :)
Csizmás Kond
@Shikari: Dehogy győzködöm, csak kezdett idegesíteni a folytonos faszságaival...úgy képzeli ő tojta a propellert...
Amúgy a pedofília bármilyen értelemben nem a passzív nézést hanem az aktív cselekedetet jelenti, de az ilyen fehérliba pártdrukkereknek ezt nem mondták meg.
...és fogalmam sincs hogy miért és hogy is került a szarba az az akárki nagykövet sőt fingom sincs hogy kicsoda és nem is érdekel de az biztos hogy a pedofil képek kukkolása nem egyenlő a pedofíliával és az is biztos hogy a cikkben szereplő bemondó vagy műsorvezető színészkedése, sírvafakadása se egyéb holmi pszichomanővernél. Persze hogy bűn a gyerekek megbecstelenítése de valamiért senki nem azt itéli el hanem csak azt aki összeszedett párezer képet és nézte vagy tárolta vagy mittudomén...szóval egy kibaszott színjáték az egész...ezek meg odavannak némi hisztitől mintha azzal ők lennének a becsület megtestesítői, pedig csak képmútató szaralakok .
Csizmás Kond
@Shikari: ...nagy fehér madár...:)
...szerintem a menyben is szárnyai lesznek...libaszárnyak...:)
csak úgy....
@Csizmás Kond: de te a mennyekben és ugyan úgy itt a földön is,- maradsz egy hisztis bohóc . :) ámen
Aki Én
@Csizmás Kond: hogy lehetsz te ennyire mélységesen buta féreg?
Hogyan lehetséges, hogy valaki ennyire ne értsen valamit?
Kussolj már te félkegyelmű geci.
advocat
No. Akkor tényszerűen. A BÍRÓ az ügyészi indítványon túl nem ítélkezhet, mert nem volt tárgyalás, csak előkészítő ülés. A vádlott elfogadta az ügyészi indítványban foglaltakat. És aki olvasgatta a hatályos magyar büntető eljárási törvényt (kivéve Deutsch Tomikát, meg Mátékát, esetleg Viktort, akik jártak jogra is), mást nem tehetett. Ezért felháborító amit "ezek" mondogatnak. Aki nem hisz nekem, ballagjon át a YouTubra. Ott értő - magyar - jogászok elmesélik.
KisGenyo2
@Csizmás Kond: Egyetlen kérdésemre sem válaszoltál. Ezt úgy hívják, hogy mellébeszélsz. ;-)
KisGenyo2
@Csizmás Kond:... juli 10. 16:03
Közvetlen előtte 7 db kérdést tettem fel és egyikre sem válaszoltál. Éppen ezt mondom. ;-)
LauraEM99
Нi mi а hеlуzеt?
Volt tegnap a barátommаl.
Szеretne szexеt еlkötеlezеttség nélкül.
--
www.lovexx.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.