A volt perui magyar nagykövet pedofil ügyéről is szó volt az RTL Klub csütörtöki, Reggeli című műsorában.

Sírva fakadt a Reggeli műsorvezetője a Kaleta-ügy emlegetésekor

Szabó Zsófi műsorvezető annyira kiakadt az ügy kapcsán, hogy hosszú kirohanást intézett Kaleta Gábor és védőügyvédje ellen.

Gyomorforgató történet és azt gondolom, megbánás ide vagy oda, kedves Mester Csaba, egy ilyen embernek – tök mindegy, hogy min kellett keresztül mennie – nincs helye a társadalomban. Az a 19 ezer gyerek min ment keresztül? Döbbenet, hogy itt tartunk, hogy fellebbezésről van szó. Ahelyett, hogy csöndben lenne

- háborodott fel Szabó Zsófi, majd így folytatta:

Egyszerűen nem lehet nem megszólalni. És ez most nem a politikáról szól, hanem arról, amit tesznek ezek az emberek. Nincs ilyen, hogy megbánta a tetteit. Meg lefogyott. Hát hogy?! Én egy hete alig tudok aludni.

Ezen a ponton a műsorvezető könnyezni kezdett.

Nem azért sírok, mert érintett lennék vagy bármi. Tényleg van ilyen a világban és nem tesznek semmit. Ha van egy ilyen dolog, azt miért eltussolják? Ott van előttem a kisfiam, öltöztetem, pisiltetem és ott van előttem a gondolat, hogy mi történhet ezekkel a gyerekekkel. És nem tudom túltenni magam rajta. Engem olyan mélyen megérint, hogy nem tudok beszélgetni, műsort vezetni. Számomra ez abszolút politikamentes, ez az egész helyzet döbbenetes. Nem azt kívánom, hogy egy ember dögöljön meg a börtönben, hanem hogy mindenki, aki megteheti, ez ellen minden erejével fellép. Ne eltussolja

- mondta Szabó Zsófi.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Csizmás Kond: Azt a fineszes észjárásodat. Mit véded ezt a szar embert? Mert a ti kutyátok kölke? Mit érdekel téged, hogy ki tette fel a pedofil képeket? Az érdekeljen inkább, hogy mit keresett ott Kaleta?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
No. Akkor tényszerűen. A BÍRÓ az ügyészi indítványon túl nem ítélkezhet, mert nem volt tárgyalás, csak előkészítő ülés. A vádlott elfogadta az ügyészi indítványban foglaltakat. És aki olvasgatta a hatályos magyar büntető eljárási törvényt (kivéve Deutsch Tomikát, meg Mátékát, esetleg Viktort, akik jártak jogra is), mást nem tehetett. Ezért felháborító amit "ezek" mondogatnak. Aki nem hisz nekem, ballagjon át a YouTubra. Ott értő - magyar - jogászok elmesélik.
KisGenyo2
@Csizmás Kond: Egyetlen kérdésemre sem válaszoltál. Ezt úgy hívják, hogy mellébeszélsz. ;-)
KisGenyo2
@Csizmás Kond:... juli 10. 16:03
Közvetlen előtte 7 db kérdést tettem fel és egyikre sem válaszoltál. Éppen ezt mondom. ;-)
LauraEM99
Нi mi а hеlуzеt?
Volt tegnap a barátommаl.
Szеretne szexеt еlkötеlezеttség nélкül.
--
www.lovexx.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.