Kétségbeesett bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán az énekesnő.

Tóth Vera anyagilag és erkölcsileg is megalázó helyzetbe került

A téma – mint a napokban a magyarországi könnyűzenei élet összes komolyabb szereplőjénél – az, hogy Palkovics miniszter korábban belengette: elképzelhető, hogy augusztus 15. után is korlátozzák majd a tömegrendezvényeket. Vagyis a zenészek – koncertek híján – nem tudnak majd dolgozni – írja a Blikk.

Tóth Vera őszintén beszélt arról, milyen nehezen éli meg a karanténidőszakot, milyen borzalmas dolgokon megy keresztül, s „drogelvonós suhanchoz” hasonlítja magát.

Bevallotta, anyagilag és erkölcsileg is megalázó helyzetekbe került, ezért könyörög a kormánynak, hogy segítsenek a problémáján.

Hosszú posztjában így ír a történésekről, külön kiemelve, hogy nem kormányellenes posztról van szó:

Kérem, ne vegyék el tőlem a hivatásomat és kérem, hagyják megélni az álmaimat... Számtalan megpróbáltatást kellett átélnem az elmúlt időszakban... Néha a kapcsolatom magammal, néha a világgal, néha néma, máskor hangos voltam, mostanra pedig, a parkolópályán ülve, átvészelve valahogy ezt az egészet azt hallottam, hogy talán augusztus 15-től sem lehet majd nagyszabású eseményeket, koncerteket tartani és kissé feldúlt lettem és a határán vagyok, hogy egy nagy határ szarnak érezzem magam pont úgy, mint az elején, amiből öt hónap alatt, nagynehezen, talán kihoztam magam...Kormányunktól, a mai döntést befolyásoló szándékkal kérem, ne húzzák ki a lábam alól a talajt, ne tegyenek totál bizonytalanságba, mert így nem tudok egyről a kettőre jutni, pedig most vagyok abban a korban, mikor képes vagyok rá, képes vagyok teremteni úgy, hogy talán nem zavarok meg vele senkit, sőt, bátorkodom úgy érezni, hogy talán hasznára válok a világnak...

- írja az énekesnő egyebek mellett a Facebookon.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Kedves Vera! Csak szólok, hogy több százezer ember (családosok, gyerekesek) is ugyanilyen problémával küzdenek! Elveszített munkahelyek, amit alig fognak tudni majd pótolni! Marad a 3 hónapos m.nélküli segély, azaz tavaly óta álláskeresési járadék (ami még viccnek is rossz!!!)
Mindenki megpróbál valahogy megélni! Ki így, ki úgy!
Értem én a gondodat, de szerintem ha vállalnál valami munkát (nem pont éneklésre és koncertezésre gondolok!) talán egyszerűbb lenne az életed!!
Más híre ember is erre "fanyalodott" és így próbál meg talpon maradni!! Neked is ezt tanácsolom, persze csak ha "nem piszkos" a munka, de a megélhetésért másnak is meg kell dolgoznia!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Nyírfa: Talán csak az élet párhuzamai vonzanak Piaf-ban is...? De Ő meg tudta valósítani önmagát, amit mindig hiányolsz magadból... És "nem bánt meg semmit sem", az undorból, a kivetettségből, az élet csapásaiból...

A franciákról mindig is az volt a véleményem, hogy nem érdemlik meg azt a nagy országot, mert nem tudják rendben tartani...! Manapság ez még fokozottan igaz.

Piaf örök, hallgasd szeretettel:
https://m.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88...
Szeparepa2
Megmondom miért sírnak a magyar "sztárok". Mert mostanában jöttek rá, hogy olyan szerződésekkel kötötték gúzsba őket a kiadók és producerek, hogy semmit nem tudnak önállóan csinálni. A nevük védett brand, ami ŐTŐLÜK IS VÉDVE VAN! Ergo nem mehet haknizni saját szakállára, még egy lépcsőházban sem léphet fel nyilvánosan, max titokban, abból meg nem keres pénzt. Persze vállalhat exklúzív fellépést milliárdos partiján, csakhogy az is kiderül, nem fog titokban maradni, a kiadó meg máris küldi rá a jogászait és tudja, hogy ESÉLYE NINCS a gazdag befolyásos kiadók ellen. Amúgy ha ez nem lenne, akkor annyi kéne, hogy a Youtube csatornáján, adja ki a számait, és pl Tóth Vera is elég sikeres ahhoz, hogy legyen olyan nézettsége, amiért a Youtube fizet neki sok pénzt... azért meg lehetne próbálni talán mégis... jó reggelt kívánok... ;)
Nyírfa
@verőce21: Köszönöm. :) Tudod, Piafban benne van egész Franciaország. Hallgatom, és elönt az az életérzés, amit annyira szeretek bennük.
advocat
És van színész aki elment árufeltöltőnek. Pedig van neve is. Meg lehet próbálni. Vagy zordabb napokra spórolni, és majd 70 éves korodban - addigra minimum ez lesz a korhatár - nem szidod az akkori kormányt, hogy alacsony a nyugdíjad.
tudode
Tóth Vera pályázza meg, térjen át cigányzenére, mert őféleságe támoGATYA a népe zenéjét
.
----- Ilyet még nem látott: dalra fakadt Orbán Viktor
.
https://www.youtube.com/watch?v=_Ilevnaa9pw...
------------------------------------
.
A vadi új szócső leány bejelentette
.
---- Kormányinfó (2020. augusztus 6.)
.
https://www.youtube.com/watch?v=LLcGLAAJKmw...
-----------------------------------
.
Egy okTÁVVAL feljebb, és máris van meló!
csipetke
Kökény Attila zenéjét nem különösebben szeretem,de ő rinyálás helyett elment dolgozni kőművesek mellé segédmunkásnak a fiával együtt,és ez becsülendő...Nem azt mondom,hogy Tóth Vera is kőművesek mellett dolgozzon,de sokféle munka van nőknek is.Bár ki tudja,van-e valamilyen végzettsége?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. August 13., 07:31
Demcsák Zsuzsa újrakezdte
Nagyvilág - 2020. August 13., 07:24
Megerőszakolták az amerikai börtönben a magyar rabot
Itthon - 2020. August 13., 06:05
Ennél remekebb nyári napot nem is remélhetünk