Nem lehet egyszerre érvényesen tiltakozni a génekben kódolt alattvalói mentalitás nevén nevezése ellen, és közben krumpliért, rezsiutalványért szavazatokat vásárolni. És ugyanígy nem lehet azért morgolódni, hogy 56-ban nem állt mellénk „a Nyugat”, közben pedig megkoszorúzni Hszi Csin-pinggel a Tienanmen téri mészárlás kommunista emlékművét, beszédesen hallgatni a kelet-turkesztáni (a megszállás utáni nevén: Hszincsiang-Ujgur Autonóm Terület) elnyomásról, meg Minszkben parolázni Alekszandr Lukasenka belorusz diktátorral, és megígérni neki, hogy hiába sújtaná a rezsimjét az EU szankciókkal, mi majd úgyis megvétózzuk. A szabadság mint filozófiai fogalom meglehetősen bonyolult, a lényege azonban nagyon egyszerű. És mégis annyira fontos, hogy a történelem összes jelentős gondolkodója kénytelen volt mondani róla valamit. A releváns mondások közül nekünk itt a keresztény Magyarországon talán Jézusé a legfontosabb: „Mindazt, amit akartok, hogy megtegyenek nektek az emberek, ti is tegyétek...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a retardált dagadt törpe marad a tanultaknál: szabad országban, szabad emberek azt tehetik/gondolhatják, amit szabad!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.