Kemény kérdéseket küldtünk a miniszternek, állta a sarat. Ismét kihasználtuk a hétről hétre adódó lehetőséget, és kérdéseket tettünk fel Gulyás Gergelynek. Ez hónapok óta csak írásban lehetséges, a kormányinfón az egy nappal előre beküldött kérdésekből szelektálnak: a szóvivő felolvas, a miniszter válaszol. Gulyás ezúttal is állta a sarat, kérdéseinket és a rá adott válaszokat interjú formában közöljük:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A legszomorúbb az egészben mégis az, hogy még ebből a helyzetből is a pénz volt a legfontosabb számukra, amely jól látható a lélegeztetőgép-beszerzéseknél és a kínai vakcinák megvásárlása kapcsán. Nem a magyarok élete volt az első, hanem az, hogy szépen megszervezzék az ellopható pénzek útját. Ki tudja, hogy valaha ki fog-e egyáltalán derülni az, hogy hány ember halt meg hiába azért, mert a kormány fontosabbnak tartotta a pénzek átcsatornázását, mint hogy megszervezzen egy megfelelő járvány elleni stratégiát. Mert legyen is most bármennyi ember beoltva, a tényeken nem változtat; 27 000 ember belehalt a járványba, és a számuk tovább fog nőni.
RonaGyuri
„Exkluzív interjú Gulyás Gergellyel”

bár már számos idétlen – szóval olyan mint ő – luvnyával összehozták, de azért nem ártana óvatosabban fogalmazni

Mottó:
A klasszikus blődli a kiváló színészről, Mensáros -ról: megázott

A fenti címmel számolt be – „kérdéseinket és a rá adott válaszokat interjú formában közöljük” – arról, hogy „Ismét kihasználtuk a hétről hétre adódó lehetőséget, és kérdéseket tettünk fel Gulyás Gergelynek”!
Mint az a humorosnak szánt cikkből kiderült az illetékes NER-társ meglehetősen szűkszavú volt, legalább is a portál kérdéseire nem válaszolt.
Ezt a tényt a szerző – tudatosan vagy sem, nem tudom – azzal jellemezte, hogy: „Gulyás ezúttal is állta a sarat”!
Mint tudjuk Jocóról (naná, hogy a Szájer) is lengedeztek már évek óta pletyusok! =))
Eladott Ország
A következő Brüsszelező hiszti pedig akkor lesz, ha a Covid-igazolványokat csak olyanoknak adják ki az EU-ban, akik EMA-engedélyes oltással védettek. Majd megint bántják mimagyarokat Kakadu, toporzékügyi külügyi tótumfaktum, már bejelentette nagy büszkén, már két országba lehet utazni! "Azt írta: Nikola Selakovic szerb és Djordje Radulovic montenegrói külügyminiszterrel csütörtökön megállapodtak arról, hogy országaik oltási igazolványait kölcsönösen elismerik. Így a beoltottak péntektől szabadon utazhatnak Magyarország és Szerbia, valamint Magyarország és Montenegró között." Sorban áll Görögország és Izrael!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orb.jpg
Az azeri demokrata...
uploads.disquscdn.com/images/51fc37e9cf0d3f2141fb1011bbf7785fd8a03b9200057737338e63b449f2d707.jpg?w=600&h=430

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.