A POFÁTLAN GAZUGSÁG MAGASISKOLÁJA; A SAKÁT OCSMÁNYSÁGAIDDAL MOCSKOLOD AT ELLENT! =)) Újabb döbbenetes részletek az uniós egészségügyi biztos megvesztegetési ügyéről. A részletekről a Ripost főszerkesztője számolt be a HírTV stúdiójában.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ocsmány hazudozás magasiskolája

A Bayer – Ómolnár tandem még tőlük is pofátlan hazugságra vetemedtek

A HírTV-ben tegnap este Ómolnár Miklós, a Ripost főszerkesztője volt a vendlg a Bayer show-ban.
Igen Wazze „Ebben az üzletben az emberélet nem számít, csak a profit” címmel durrogtak. Igen volt pofájuk hozzá. Ráadásul azzal tetézve, hogy „Elképesztő, hogy a baloldal és a baloldali sajtó mennyire homokba dugja a fejét és hallgat, mint a sír”. A kampány célpontja „az uniós vakcinabeszerzési biztos Stella Kyriakides ” szerintük „passzív megvesztegetés”-e. Az már csak apróság, de ő „Commissioner for Health and Food Safety”, ha már annyira fontos az angol nyelvtudás. Ha már itt tartunk Ómolnár szövegértése – angol vagy a magyar, vagy mindkettő – ebben is lenyűgöző és mélyem kimeríti a durva csúsztatásokon alapuló rágalmazás fogalmát.
Azonban mindez eltörpül a dolog pofátlansága mellett. Lévén – még a legvadabb fityesz birka is tudja, és örül is neki – Orbánék elképesztő volumenben és katasztrófális minőségben, viszont horribilis áron lélegeztető gépeket szereztek be, s valamiért erősen favorizálják a többszörös áron beszerzett igencsak kétes dokumentációjú keleti vakcinákat.
Macskaszem
Ómolnár cikke valójában a fideszről szól, náluk az emberélet tényleg nem számít, csak a lenyúlható pénz. Ez meglátszik a világcsúcs halálozási mutatón, amit ők nem "úgy" számolnak. Biztos direkt sokat írnak be mert tartani akarják a világcsúcsot. Csak szólok, hogy ebben a kategóriában ez nem érdem, hanem súlyos mulasztás, aljasság, bűntett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.