ZSÓTI & G. FODOR IGAZI AGYRÉM, DE A PÁRTLAP ERRE IS RÁ TUDOTT TRNNI!!! =)) Az e heti Bayer show vendége G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke volt. A baloldal kiélezett küzdelemre készül és nincs egyedül. Nemzetközi érdekkörök mozdulnak meg annak érdekében, hogy kiélezetté tegyék a 2022-es választási küzdelmet. Ebben az esetben az a kérdés, hogy mit kérnek cserébe? Az e heti Bayer show vendége G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke volt.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Szar lehet neked Bugsy,,agy nélkül vegetálni.,,te.." globalókretén"...anyád majma..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Horizont: (07:27) u.a. mint a "ballipsi"! A hülye szavaik értelmezését,ne is kérd tőlük! Sértésnek
szánják,de csak a baromságukat igazolják vele! Fizetik őket "oszt" annyi!
Nessy
@Shikari: Ez nem antiszemitizmus? Vagy nem mindenki tartozik a zsidó kultúrához? Ha akarom vemhes, ha akarom, nem vemhes? Költői kérdések!
Macskaszem
Geci Fodor úgy beszél, mintha ember lenne, pedig csak egy gennyes kis görcs.
kereső
Minek "dilemmázna a baloldal a moralitáson". A morálon, etikán, erkölcsön nem dilemmázni kell. Azért nem dilemmázik, mert van etikája, erkölcse. Akinek nincs az meg "dilemmázik" rajta.
T-Boly
@sgl: Torz test,torz lélek, a torz gondolkodás. Na ez az a mókár akitől összecsinálnám magam,ha összefutnék vele egy sötét sikátorban.
Röviden: GNÓM.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.