Ugyan templomi esküvője csak egyszer lehet valakinek egy életben, sokan igyekeznek duplázni, ha válás után újra rájuk talál a szerelem. Így van ezzel Hajdú Péter is.

Nagyon szeretnék templomban esküdni, de a katolikusoknál elvileg ezt csak egyszer lehet egy életben. Még utána kell járnunk, milyen lehetőségek vannak, de ha ez másodszor nem megoldható, akkor is szeretném, ha valamilyen formában egy pap összeadna minket. (...) Hiszem, hogy Esztivel ez köztünk örökre szól. Az esküvő akár még idén is összejöhet. Nem zárom ki, hogy még ősszel összeházasodunk.

Második esküvője kapcsán megkerülné az egyházi szokásokat Hajdú Péter

Fotó: Instagram

Forrás: Velvet.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Peti, volna egy egyszerű megoldás. Valljad azt, hogy nem történt meg az elhálás, magyarul impotens vagy, és akkor az egyház automatikusan érvényteleníti.
Neked érvénytelen lesz a nászod, nekünk röhejes.
RonaGyuri
egy vonatkozó vicc, na jó nem katolikus hanem őskeresztény:
Kohn kéri a rabbit, hogy temesse el a kedvenc kutyáját, az tiltakozik, de Kohn mondja, hogy neki megérne a dolog 5000 dolcsit, mire a rabbi: ja hogy ez egy Róth Weller, az egy rendes zsidó név! =))
namihami
Peti, volna egy egyszerű megoldás. Valljad azt, hogy nem történt meg az elhálás, magyarul impotens vagy, és akkor az egyház automatikusan érvényteleníti.
Neked érvénytelen lesz a nászod, nekünk röhejes.
vacsi
Milyen gagyi szöveg: rátalál a szerelem... Ezekre semmi nem talál rá; a férfiak a szép nőkre, a nők meg a pénzre hajtanak. Persze, a nők idővel megöregszenek, megcsúnyulnak, a férfiak meg -- már megvénülve is - újabb fiatal nők után néznek, akik persze, a pénzükért mindent...
Most komolyan: ez lenne a szerelem?! Nem ezt kellene inkább az iskolákban megbeszélni a gyerekekkel, mint a buzi dolgokat?
Erről jut eszembe: van ugye, a buzi - aki az azonos neműekkel...; azután van a pedofil, aki a gyerekekkel...; és vannak, akik az állatokkal - vagy őket most kirekesztik?! De ez már csak filozofálgatás...
istván irén
Hogy lehet valakinek ilyen bárgyú pofája őrület. Ez a katolikus egyház meg jó pénzért mindenre képes nem kell aggódni lesz frigy örökre 2-3 év
Csizmás Kond
Aki keresztény az tudja, hogy nem a katolikus vallás az oka, hogy Petike nem tud másodszor is a templomba esküdni, hanem a hanyag hazug esküszegő jelleme...ugyanis az első esküvőkor azt mondta holtomig, holtáig, míg a halál el nem választ...szoval ez nem az egyház hibája hanem azoké akik nem tarják meg a fogadalmukat.
nezelodo
Petike, fordulj a Kiss Rigó püspökhöz, ő akár többször is megesket a katolikus templomban, ha elég hithű fideszes vagy. Tanácsot kérhetsz egy dél-alföldi fideszes polgitól is, neki már három templomi esküvője volt ugyanabban a templomban. Ha elég hithű vagy, (nem Istenhez, hanem a párthoz), neked is összejöhet, mert három a magyar igazság, tudod?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.