Közben Ákos zenéje szól.

Orbán és Áder megkereszteli Ferenc pápát a Balatonban – drMáriás új képe minden eddiginél polgárpukkasztóbb
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

drMáriás eddig is híres volt extravagáns, polgárpukkasztó, közéletet szembeköpő alkotásairól. Ezt pedig a legújabb képével sem hazudtolja meg. Az Orbán Viktor és Áder János megkereszteli Ferenc pápát a Balatonban című kép egy 80 x 100 cm -es akril vásznon. A műköz egy hosszú szöveget is fűzött:

Meghívták a pápát Magyarországra igét hirdetni. A keresztény ország, mely az egyik legkeresztényebb a világon, annyira megörült, mikor a pápa elfogadta a meghívást, hogy titokban abban reménykedett, hogy olyan jól majd érzi magát, hogy a választásokig ittmarad.

– kezdi. A szöveg hosszan folytatódik, még ezt a részét emelnénk ki:

Ekkor a vendéglátók őt a markukban érezve kitalálták a műsorszámot, amelyre majd az egész világ minden híradása kíváncsi lesz, és őket mindenhol végre a legjobb színben tünteti fel. Elviszik a pápát a Balatonra, ahol az Ákos zenéjére táncoló néptánccsoport fellépése közben csodálatos harcsapörköltet szolgálnak fel neki galuskával a legjobb magyar borok kíséretében, majd megkeresztelik őt az ország vezetői a tóban, hogy elillanjon keresztényellenességének esetleges gyanúja, s a szertartás a magyar tengernek is méltó reklámja legyen.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Nem hiszem hogy jó ötlet hogy azok keresztelnek, akikről naponta szedik le a keresztvizet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@justhpeter: ebben tévedsz! ha egy müvész valakinek nem tetszik az nem azt jelenti,hogy az illetö nem jó festö! picasso,modigliani ...stb. tudnának erröl mesélni..
-viszont a kettö föltételezett keresztényben (jani&viki) ,-tökéletesen igazad van!
Málna
@balos: Remélem, egyszer majd tőled is olvashatunk egy értelmes hozzászólást. Bár az idő nem neked dolgozik.
surdilloFUJT
@Shikari: hülye agymosott fidessnyalonc,orbánbérenc állat vagy!!!
RonaGyuri
sajnálatosan reális kép arról, hogy miképp szeretnék láttatni magukat ezek a retardált műveletlen, de arrogáns paraszt-suttyókl
Most éppen az m1-en az "ifj. Lomnici" arról értekezik, hogy a maradi nyugat nem akarja befogadni a keleti, a magyar és elsősorban Orbán-i friss gondolatokat! =))
nezelodo
Ha ez sem győzi meg a pápát, ha idejön, akkor a Viktor a keresztelő után átsétál a víz tetején a túlsó partra és vissza...
simmering73
Zseniális. Még ha az illiburnyákok vinnyogva vergődnek is itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.