Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem okozott osztatlan sikert Norbi Rácz Jenőről megosztott fotója, amivel a séf fogyását szerette volna megmutatni.

Kiderült "mit művelt" Schobert Norbi Rácz Jenővel
Fotó: Facebook/Norbi update

1 hónap, -10 kg Rácz Jenő barátomról! Esküvői felkészítés teljesítve! Sok boldogságot, fiatalok!

- fogalmazta meg akkor posztjában a fitneszguru.

A séfnek kis túlzással már kockás lett a hasa is. A kép alatt azonban a kommentelők kételkedni kezdtek, nem Photoshopról van-e szó.

Nemrég Schobert Norbi volt az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége, ahol egyebek között arról is beszélt, hogyan sikerült lefogyasztania A Konyhafőnök sztárséfjét, Rácz Jenőt az esküvőjére – írja a promotions.hu.

Mit művelt Rácz Jenővel?

- tették fel a kérdést a műsorvezetők.

Igazából a Jenő előtte is edzett. A táplálkozás volt a probléma, az volt a baj, hogy az étrendjében a magas szénhidrát tartalmú ételek, amik gyorsan felszívódtak azért szerepet kaptak. 

Norbi arról is beszél, hogy Jenő az éttermét profi szinten vezeti, esténként főz, kóstol, eszik, a vendégekkel inni is kell és "hajnali kettőig ezt pörgeti". Kategóriába sorolta a Jenő által főzött ételeket és megmondta mi az, amiből eszegethet, mi az, amit csak késheggyel kóstolhat.

Ezeket betartotta, napközben lemondott a kenyérről, ehhez adtam neki speciális keto kenyeret. Igazából ezzel nagyon szépen heti 2,5-3 kg-s átlaggal fogyott és ugyanannyit edzett. 

- mesélte a fitneszguru, majd azt is elmondta, hogy szombat és csütörtök reggelenként egy óra intenzív köredzést csináltak.

Egy óra alatt lefogytunk vagy másfél kilót.

A videót itt lehet megnézni:

Forrás: promotions.hu
Címlapkép: Facebook/Norbi update

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Én 2 perc alatt fogytam 20 dekát reggel. Aztán ebédnél feljött 40... P
gina
De képet nem mutat róla, hazug hörcsög,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.