Egy amerikai nagymama és 24 éves szerelme alig egy évvel a kapcsolatuk kezdete után, el is jegyezték egymást – írja a 24.hu a Daily Mail nyomán.

Dúl a szerelem – a nagymama és a 24 éves szerelme eljegyezte egymást
Fotó: TikTok

A Georgia államban élő páros egy táncos videó készítése közben jött rá, hogy barátságnál többet éreznek egymás iránt, és bár eleinte küzdöttek az érzéseikkel, egy idő után járni kezdtek, annak ellenére, hogy eleinte senki sem akarta elfogadni, hogy tényleg szeretik egymást.

A beszámolók szerint a most 61 éves Cheryl McGregor kilenc évvel korábban találkozott először a most 24 éves Quran McCainnel, amikor a fiú még csak 15 éves volt. Mindketten állítják, hogy akkor még semmilyen romantikus érzés nem volt közöttük, és utána évekig nem is találkoztak.

Tavaly novemberben találtak egymásra, a boltban, ahol a nő pénztárosként dolgozott, beszélgetni kezdtek, majd közös táncolós videókat csináltak a TikTokra.

A párnak azonban meg kellett küzdenie a TikTokon őket támadó gyűlölködőkkel, akik Cherylt „zombinak, kriptagyilkosnak és élőhalottnak” nevezik, és olyanokat kommentelnek a Quran oldalán közzétett közös videóikra, hogy „miért ástad ki”, vagy „vidd vissza az idősek otthonába”. A férfi elmondása szerint együtt már több százezer embert tiltottak le az oldalukról hasonló hozzászólások miatt.

A páros végül július 31-én eljegyezte egymást, és már nem csak a TikTokra, hanem az erotikus tartalmakra szakosodott, fizetős OnlyFans-re is raknak fel videókat. 

Forrás: 24.hu
Címlapkép: TikTok

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mesés hozománya lehet a dédinek. Durbincska még te is labdába rúghatsz a néger srácnál. Küldj egy pucsítós képet neki magadról. Az ha beakaszt neked a harminckettes lőccsel garantáltan kiugrik a szemed.
ómió
Az elmeorvosi vizsgálat meg még hátra van?!
Emmersson71
Engem nem érint az ügy
, nincsen az életemre semmilyen hatással. Nem nekem kell egyikkel sem élni, ez kizárólag az ő magánügyük.
Ilyen egyszerű ez!
Emmersson71
@durbincs: Te meg a feka srác, Mert az 50IQ-s eszedből má ez is kitelik ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.