A legnagyobb titokban megtartott pénteki házasságkötésük után hétfőn maga az új feleség posztolt ki néhány klasszikus esküvői fotót a közösségi oldalára.

Várkonyi Andrea félmillió forintos Jimmy Choo cipőt viselt, amikor a gázszerelő-milliárdos elvette feleségül

Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs

Ha a buliról nem is kaptunk ízelítőt, az esküvő egyik legfontosabb hozzávalóját – az esküvői ruhát – közelebbről is meg lehetett tekinteni.

Arról, hogy melyik tervezőnek köszönhető a dizájn, maga Várkonyi Andrea világosította fel a követőit, egy kommentben jelezte ugyanis, hogy Merő Péter tervezése a menyasszonyi ruhája.

A 444.hu pedig közelebbről megvizsgálta a cipőjét is, és arra jutott, hogy egy 1395 eurós, azaz nagyjából fél millió forintos Jimmy Choo-cipőben mondta ki az igent Várkonyi Andrea.

Forrás: hvg.hu/444.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Ez a minimum. Ha már eladta magát, akkor ne is szerénykedjen olcsó ruhákban és cipőkben, különben nem lenne értelme a prostitúciónak. Mészáros meg már úgyis ellopta azt a közpénzt, onnantól kezdve meg teljesen mindegy, hogy mire, vagy melyik ringyóra költi. Akit esetleg mindez zavar, akkor majd jövőre, a választásnál tehet ellene, addig meg dőljünk hátra és nézzük, hogy pazarolják az ellopott milliárdokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
az a hajművész, vagy mi, akinek az a marhahosszú gubancos haja van, az nem terjeszt semmit? Ilyen ugráló, mászó valamire gondoltam...
Emmersson71
Gábor Zsazsa: „Semmit sem szeretnék, csak egy kedves, törődő férfit. Olyan nagy elvárás ez egy milliárdostól?”
Klubtag
Amíg lósz@r van, addig légy is lesz - amíg gazdag sznobok vannak, addig az ilyen jimmy félék kinőhetik magukat és védjegyévé válhatnak egy kb 10 eFt-ba kerülő topánkának, amit aztán félmilláért megvesz az urizáló balga...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.