A legnagyobb titokban megtartott pénteki házasságkötésük után hétfőn maga az új feleség posztolt ki néhány klasszikus esküvői fotót a közösségi oldalára.

Várkonyi Andrea félmillió forintos Jimmy Choo cipőt viselt, amikor a gázszerelő-milliárdos elvette feleségül

Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs

Ha a buliról nem is kaptunk ízelítőt, az esküvő egyik legfontosabb hozzávalóját – az esküvői ruhát – közelebbről is meg lehetett tekinteni.

Arról, hogy melyik tervezőnek köszönhető a dizájn, maga Várkonyi Andrea világosította fel a követőit, egy kommentben jelezte ugyanis, hogy Merő Péter tervezése a menyasszonyi ruhája.

A 444.hu pedig közelebbről megvizsgálta a cipőjét is, és arra jutott, hogy egy 1395 eurós, azaz nagyjából fél millió forintos Jimmy Choo-cipőben mondta ki az igent Várkonyi Andrea.

Forrás: hvg.hu/444.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Ez a minimum. Ha már eladta magát, akkor ne is szerénykedjen olcsó ruhákban és cipőkben, különben nem lenne értelme a prostitúciónak. Mészáros meg már úgyis ellopta azt a közpénzt, onnantól kezdve meg teljesen mindegy, hogy mire, vagy melyik ringyóra költi. Akit esetleg mindez zavar, akkor majd jövőre, a választásnál tehet ellene, addig meg dőljünk hátra és nézzük, hogy pazarolják az ellopott milliárdokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsó
Ez a minimum. Ha már eladta magát, akkor ne is szerénykedjen olcsó ruhákban és cipőkben, különben nem lenne értelme a prostitúciónak. Mészáros meg már úgyis ellopta azt a közpénzt, onnantól kezdve meg teljesen mindegy, hogy mire, vagy melyik ringyóra költi. Akit esetleg mindez zavar, akkor majd jövőre, a választásnál tehet ellene, addig meg dőljünk hátra és nézzük, hogy pazarolják az ellopott milliárdokat.
CsipkeRózsa
Ehhez a cipőhöz láttam a hozzávaló táskát is, az még drágább, biztosan vettek hozzá azt is.
adrenalink
És mennyibe került a bugyingó amit a nászéjsakán az ifjú férj lelépett hamvas feleségéről:-))
kissé felnőttem
komyolytalan a téma nem viszi magával ő sem koptassa 600 évig
tudode
--- A brit királyi menyegző falusi lagzi volt Mészárosék esküvőjéhez képes
hvg.hu/360/20210526_Duma_Aktual_Meszarosek_eskuvoje
----------------------------
.
„Az én gyomrom még ennyi pénzért se” – Felcsút volt polgármestere Orbánról, Mészárosról és az LMP-ről
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/az-en-gyomrom-meg-ennyi-penzert-se-felcsut-volt-polgarmestere-orbanrol-meszarosrol-es-az-lmp-rol-89480
.
----- Felcsút volt polgármestere már nem tapsol Orbán Viktornak
hvg.hu/itthon/20140404_Felcsut_volt_vezetoje_mar_nem_tapsol_Orba

""""A Magyar Narancsnak adott interjújában arról beszélt: amikor egy 184 millió forintra értékelt sportlétesítményt 20 millió forintért akart átvenni a Puskás Ferenc Akadémia, "nem tehette meg, hogy fejet hajt, és azt mondja: persze, vigyétek"."""
--------------------------
.
Vajon meddig tűri a haver Mészáros Lőrinc urizálását, akkor amikor nem átalollotta Simicskát is kiiktatni közülük
.
---- Simicska és a régi csibészek
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4
---------------------
.
???
kissé felnőttem
@Borsó: majd amikor az úr kéreti a pénzét akkor lesz ujból viz gáz gőz központi szerelői fizetése? átmegy vagyontalanba? akkor???
division
@Gazella: Neked folyton itt kell parasztkodnod, te nyomorult senkiházi? Nincs már ezeknek hírértéke, mindenki tudja hogy bármit megengedhetnek maguknak. Te csak takaríts tovább a kórházban mint eddig is a 6 elemiddel.
csak úgy....
már akkor megérte ha andi nem kap töle lábgombát...
oszt strapabíró cipö kell a menyasszontánchoz,nem valami occo kínai köznépi modell! andi,lölönek minden ráköltött "fillért" megér! :)
namihami
Egy ilyen drága cipő biztos nem megy tönkre egyetlen esküvő alkalmával. Ha Viktor (és a Lölő) megy, akkor Andika is rájön, hogy ""elmúlt a szerelem"". Jöhet a következő, de a cipő akkor is jó lesz.
division
@Horizont: El tudod te képzelni milyen nagy dolog hányás nélkül Lölőt... hogy is mondjam...
division
@Horizont: A kurva életbe, átmentem prosztóba, szégyellem magam:-))
Amúgy köszi (ma 17:24)
jesz
az a hajművész, vagy mi, akinek az a marhahosszú gubancos haja van, az nem terjeszt semmit? Ilyen ugráló, mászó valamire gondoltam...
Emmersson71
Gábor Zsazsa: „Semmit sem szeretnék, csak egy kedves, törődő férfit. Olyan nagy elvárás ez egy milliárdostól?”
Klubtag
Amíg lósz@r van, addig légy is lesz - amíg gazdag sznobok vannak, addig az ilyen jimmy félék kinőhetik magukat és védjegyévé válhatnak egy kb 10 eFt-ba kerülő topánkának, amit aztán félmilláért megvesz az urizáló balga...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.