Drasztikusan, 14-16 forinttal fog emelkedni az üzemanyag ára júliustól, a jövedéki adó növekedése miatt. Azonban ha kisebb arányban is, de nőni fog a cigaretta és az alkohol ára is. Mi mennyivel drágul, - ennek járt utána a Bors.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Az elmúlt nyáron is brutális volt a benzin ára. Az áremelkedéssel azonnal fel is ment mindennek az ára. De a 230-250 forintos árcsökkenésnél nem hallottam, hogy valaki olcsóbban adná a tejet vagy kenyeret, mert olcsóbban szállít. De lesz ürügy, hogy megint felvigyék a szállítók az árakat.
nanena
Most azért tehették ezt meg, mert lement az olajár. Ha majd visszaemelkedik, akkor itt lesz a 400 Ft-os benzinár. És akkor megint lázadozhatnak a fuvarozók, hogy csökkentsék vissza a jövedéki adót. De akkor már fújhatjuk. Persze az állam, vagyis a mi zsebünkbe megy a befolyt adó. Újraelosztva. Azaz mi nem látunk belőle semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.