A ValóVilágból ismert realitysztár olyan posztot tett közzé, ami nem jellemző rá.

„Akkor ennyi. Viszlát!” – Végleg elköszönt Nagy Alekosz, reagáltak a kommentelőkFotó: Nagy Alekosz/Facebook

Nagy Alekosz a ValóVilág negyedik szériájában vált ismertté különc természetével, furcsa, azóta sok esetben szállóigévé vált beszólásaival és azzal, hogy – látszólag – soha nem játszotta meg magát, a többi játékossal ellentétben. Azóta nagy utat tett meg, több más showműsorban is szerepelt, kiadta a könyvét Fordított Világ címen, az utóbbi időszakban pedig elsősorban politikai jellegű posztokat osztott meg, például kampányolt Dobrev Klára mellett az előválasztás során. 

Viszont egy valamit mindenképpen elmondhatunk róla: azóta, hogy először láthattuk őt a képernyőn, soha nem tűnt el huzamosabb időre a szemünk elől – pláne mióta a közösségi média paltformot ad neki. Most mégis úgy tűnik, hogy elbúcsúzik a nagyközönségtől.

Tegnap egy tőle szokatlan posztot osztott meg, és azóta teljesen csendben van, egyáltalán nem posztol semmit a közösségi oldalaira. A poszt szövegéből pedig úgy tűnik, egyszer és mindenkorre elbúcsúzott a követőktől és a nyilvánosságtól.

Sok Facebook-felhasználó ezzel megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit belerúgjon a showmanbe. Ilyen és hasonló kommentek születtek a poszt alatt:

Jó, akkor a Győző nyert, jó éjszakát, szevasztok!

Értelmeset nem tudtál a közösségnek adni, hülyékből meg túlkínálat van. Jó döntés bástya

Na végre!

– írják.

Fotó: Nagy Alekosz/Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ki minek nem mestere, hóhéra az annak – tartja a gyakorta fanyar magyar népi bölcselem. Mit tehet, aki nem érti a dolgát? Azt teszi – mást -, amihez ért! "Vakisztánban Végre katedrához juthatott ott akár a Nagy Alekosz is, aki egyszemélyben leképez bármilyen képtelenséget. Az anno kamerák előtt pelenkázó Szandi vélhetőleg megtanítja, hogyan kell tisztába tenni a tisztázhatatlant. Balázs Péter pedig a seggnyalás és a Kossuth-díj rejtett összefüggéseiről ad esetleg – kampányfilm-vetítéssel szín(művész)esített – órákat. Övék az ország, maguknak építik. Mi, a többiek itt utoljára akkor markoltunk kőműveskanalat, amikor a szocializmust építettük. Azutántól csak leépülünk, szégyenszemre. A képességhiányosak igaziak helyett díszes keretelésű vakajtókat, vakablakokat alakítottak ki a nagy közös épület falaiba. Ránézésre mindjük olyan mintha valódi lenne – csak éppen nem az. Hamis valamennyi. Az építészet felől nézve, ezek tagoló- és díszítőelemek, melyek a térérzet növelését szolgálják. Zárt helyen ugyanis sosincs elég tér."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inhuman
Ja, ezt rossz helyre írtam.
Annyira, de annyira sajnálom, hogy el sem tudom mondani, sőt, le sem tudom írni, sőt, semmit nem tudok kezdeni ezzel.
Neked kell feldolgoznod ezt a helyzetet antidepresszánsokkal.

(ettől függetlenül, amikor kitör a harc, lesz ott minden...)
telegdilaci
Úristen hogy fogjuk ezt Túlélni,egy X@R-keverővel kevesebb!
simmering73
Ez a faxkalap se dolgozott életében egy percet se.
surdilloFUJT
ADOK A HÍRÉRT,ÁRHA IGAZ LESZ EGY FÉM 10 FT-OT!!!
jesz
na végre...egy élősködő meztelencsigával kevesebb...

...az a baj, hogy visszajön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.