Megismerkedésük után két évvel, idén februárban derült ki, hogy Bata Éva és Bereczki Zoltán első közös gyermeküket várják. Kislányuk, Flóra augusztusban született meg. Mint kiderült Bereczki és párja immár nem csak szülők, de férj és feleség is – írja a femina.hu.

Titokban vette el párját Bereczki Zoltán
Fotó: TV2

A színész Blikk + Győzőben árulta el, hogy négy hónapos kislánya édesanyját egy ideje mindenkinek a feleségeként mutatja be.

Most azt hiszed, hogy ez olyan nagy titok, de én mindenhol azt mondom, a feleségem, ám soha senkinek nem esett le

- osztotta meg kollégájával.

A Blikk olvasóinak azt is elárulta, a párjának volt fontosabb, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Tudom, hogy neki mennyire fontos volt, és mivel nagyon tiszteletben tartjuk egymás igényeit, ezért nekem ez egyáltalán nem volt kérdés.

Bata Éva és Bereczki Zoltán a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba.

Egy olvasópróbán leültünk egymással szemben, de megmondom őszintén, hogy meg se kellett szólalnia. Bejött, bemutatkoztunk, és ahogy kezet fogtunk, a gerincemen végigment egy soha nem érzett bizsergés. Aztán elkezdtük az olvasópróbát, majd egy rossz poén jutott eszembe valamelyik párbeszéd kapcsán. De úgy voltam vele, a kis zenés múltammal végre van egy prózai csapat, ezért lenyeltem. Ő pedig bemondta ugyanazt. Ez már kettő null volt. A harmadik pedig az volt, amikor a próbák előtti fotózáson azt vettem észre, hogy nem csak én keresem őt.

Forrás: femina.hu
Címlapkép: TV2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Rokonszenves pár, legyenek boldog család!
colibri
Mi az, hogy titotkban? Aki nem csinál akkora csinnadrattát, mint lölőék, az titokban házasodik? Eddig azt hittem a házasságkötés az érintettekre és családjukra, barátaikra tatozik. Mindig tanul az ember...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.