Kálomista Gábor, a kimondhatatlan című dokumentum-játékfilm producere eddig megtalálta számítását a kulturális életben. Érdemes odafigyelni rá, mert kimondja azt, amit a kormánypárti politikusok ritkán feszegetnek. Egy minapi interjúban például azt fejtegette, hogy egyik politikai oldalnak sincs…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi vak tyúk-féle telitalálat

„Médianapló - A baloldalnak van-e túlsúlya a nyilvánosságban?”

Mondhatnám azt is, hogy Tanárúr-II valójában a fején találta a szöget. Hogy mennyiben a választott téma része-e, s hogy történetileg is ok-e, de alapvetően telitalálat.
Arról értekezvén, hogy „Hiába harcolt ki fölényt a rengeteg (köz)pénzbe kerülő hírgyártásban, a vélemények frontján defenzívába szorult. A másik oldalon túl soknak találta a markáns (éles, határozott) véleményeket, ráadásul hatásosnak is. ’Szárnyalnak’ ugyebár a baloldali sajtóorgánumok.”, megjegyzi, hogy:
„az ellenzéki véleményformálók gondolatai érdekesebbek, izgalmasabbak, mint az egyenirányított kormánypártiaké, akiknek szárnyalásáról 12 év alatt lekopott az ékezet.”
Nehezen, de megállom, de az alapvető témához nem szólok hozzá!
nemkati
„Szárnyalnak” ugyebár a baloldali sajtóorgánumok.

"az ellenzéki véleményformálók gondolatai érdekesebbek, izgalmasabbak, mint az egyenirányított kormánypártiaké, akiknek szárnyalásáról 12 év alatt lekopott az ékezet."

:)))
Nessy
@nemkati: Minő meglepetés! Vannak, akiknek önálló véleménye van, és vannak, akik a hivatalos , egyen szöveget ismétlik!
nemkati
@Nessy: Ezzel a kormánypárti médiamókusok valamiért nem értenek egyet, pedig pontosan tudják, hogy ezt csinálják. Vagyis azt, amit a cikkből kiemeltem: a szárnyalásról lekopott az ékezet. :))) Legalábbis az első.
Macskaszem
A KESMA mind az 500 sajtóterméke ugyanazt a pártpropagandát tolja, ugyanazok a cikkek vannak mindbe, ezért úgy tűnik, mintha csak egy lapjuk lenne. A baloldalnak meg van vagy tucatnyi,mindegyik különböző tartalommal, ezért tűnik többnek. Orbánista Gábor meg egy orbánf@szszopó gyökér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.