Rubint Réka szerint parókás és műbajuszos férfiak, retro ruhába öltözött hölgyek és hamisítatlan diszkó-érzés töltötte meg az elmúlt hétvégén Balatonfüred egyik felkapott luxusszállodáját. Ám a buli elfajult, és egészen durva vége lett a farsangi mulatságnak.

“Ordenáré gusztustanság, szégyen” – Rubint Réka tagadja a vádakat, hogy a viselkedésük miatt tiltották ki őket egy luxus-szállodából
Kép: Facebook/Rubint Réka hivatalos oldala

Szeretnénk határozottan kijelenteni, hogy a hétvégi rendezvény „elfajulása” egyszeri és nem ismétlődő alkalom volt, melyet nem lehetett előre látni. A közösségi médiában terjedő fotókon és videókon a vendégek a szálloda éttermének egyik térelválasztó párkányán táncoltak, ami mindössze pár percig tartott.

– írta bejegyzésében a szálloda.

Tavaly tavasszal mesélte a portás, hogy minden évben jönnek ezek a szerencsétlenek, alakreform címen halálra zabálják magukat, és randalíroznak a szállodában. Kell ez? Én imádom ezt a szállodát, gyakorlatilag törzsvendégek vagyunk, azt gondolom erre a rendezvényre nincs szükségük. Többet visz, mint amit hoz.

– tette hozzá egy kommentelő, a hozzászólók nagy része a füredi hotel hivatalos Facebook-oldalára is ír, azzal vádolva a vezetőséget, hogy figyelmen kívül hagyták a pihenni vágyók érdekeit, és hogy a higiéniára sem figyeltek, hiszen egy kommentelő szerint összeokádtak mindent. 

“Ordenáré gusztustanság, szégyen” – Rubint Réka tagadja a vádakat, hogy a viselkedésük miatt tiltották ki őket egy luxus-szállodából

Rubint Réka ma a Fókuszban arról beszélt, hogy meglepték a szerinte alaptalan vádak, és a hotel eljárását is furcsállja, hiszen az általa hozott kétszáz fizető vendégről mintha elfeledkeztek volna, miközben a táboron kívüli vendégek érdekeit védték.

Itt senki nem meztelenkedett, senki nem rohangált ordibálva a folyosón. Mert meg lehet nézni a kamerafelvételeket a szállodában. Semmi ilyen nem történt. Szerintem a biztosítékot az verte ki annál a három embernél, aki a hétszázból kommentelt és valóban ott volt, hogy ott volt kettőszáz energiától pezsgő, lüktető, egymást szerető, imádó ember, akik annyira jól érezték magukat, hogy ez elképzelhetetlen ezen emberek számára

– mondta az edző, hozzátéve, hogy szerinte egyesek abban a hitben élnek, hogy

csak mattrészegen lehet jót bulizni, de az ő csapata nem ilyen, hiszen a reggeli edzéseken is ugyanúgy mulatnak, mint este.

Rubint Réka szerint ilyesmiből korábban sosem volt probléma, szerinte a hotel hibája, hogy előzetesen nem tájékoztatták a rendezvényről az utánuk foglaló vendégeket.

Már bánja, hogy nem bérelték ki az egész hotelt, mert jelentkeztek annyian, hogy a teljes szállodát megtölthették volna, de a tornára alkalmas teremben nem fértek volna el ennyien, így 200 főnél meg kellett húznia a határt. Állítja továbbá, hogy

a szálloda vezetőségének két tagja, egy házaspár is reggelig bulizott a csapattal.

Forrás: 24.hu/nuus

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
ordenáré ribanc...mint az " eltartója "
simmering73
Világos. Itt mindenki más hazudik, csak ők mondják az igazat. Olyan ismerős ez a képlet.
Emmersson71
Azt hiszem, feleslegesen mosakodik a naccsád...a lényeg, hogy jövőre máshol kell foglalniuk! Minden más csak felesleges duma.
jesz
most majd sóherné elkezdi a szardobálást...ez is olyan, mint gáspár evelin..azt hiszi mindenki örül, ha beengedheti...
hát nem..
volvós
ordenáré ribanc...mint az " eltartója "
terlasz
A buli zajjal jár, nem kell magyarázkodni. A szállodának kellett az aludni vágyók és a bulizók nyújtotta bevétel is, ezért viselje a következményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.