Kocsor Zsoltnak, Kozsónak újra bíróság elé kell állnia – állítja a Blikk.hu.

Blikk: 10 milliós csalással vádolják Kozsót, újra bíróság elé áll
Fotó: TV2

A lap tudomása szerint a zenész még 2015-ben kért kölcsön tízmillió forintot egy volt alkalmazottjától, a hölgy azonban később hiába követelte vissza az összeget. A Blikk szerint Kozso az alkalmazottal korábban szerelmi viszonyt folytatott, de később a nő felmondott és külföldre költözött.

Miután a nő felmondott, még tartották a kapcsolatot, Kozso pedig tudta, hogy külföldre költözött, és viszonylag jó anyagi körülmények közt él

- mesélte a lapnak a zenész egyik ismerőse.

A vád jelentős kárt okozó csalás bűntette, amelyért akár öt év börtön is járhat, bár Kozso ügyvédje állítja, az összeget már visszafizette a védence annak a hölgynek, akivel információink szerint korábban szerelmi viszonyt is ápolt.

A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint Kozso külföldön is meglátogatta a nőt, akitől vállalkozásához kért segítséget.

Elmondta, szeretne létrehozni egy bárral együtt működő hostelt, azonban az ingatlan belső átalakításához szükséges 25 millió forinttal nem rendelkezik. A férfi azt ígérte a sértettnek, hogy ha rendelkezésére bocsátja a felújításhoz szükséges összeget, akkor 50 %-os részesedést ad neki a későbbi bevételből

- áll a törvényszék tájékoztatójában, ahol azt is leírják, hogy a nő több részletben 10 millió forintot adott a zenésznek, ám egy évvel később, 2016-ban meggondolta magát, s visszakérte a pénzt.

Kozso ügyvédje szerint valóban volt ilyen kölcsön, amelyet késedelmesen, de megfizetett a hitelezőnek. A vádemelés azonban előbb megtörtént, mint a visszafizetés, ezért indult el az eljárás.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ugye, hogy milyen gyors a fideszes ""igazságszolgáltatás""?
Ez alig másfé-kétl nagyságrenddel kisebb, mint pl a Farkasflóri és mégis milyen gyorsan lecsaptak!?!?! A bűnös nem menekülhet-ugye?
Borsodi
Látszik,hogy Kozsó nem Győzike, vagy Berki ,Lagzi L Farkas F és nem fideszes neki tízmillióért jár a büntetés 82 millióért nem járna,
jesz
ez a kozsó sem százas...mi van az áramlopással? Leülte már, vagy fizetett?
division
@Borsodi: @namihami: @simmering73: A csaló az csaló, ne keverjünk ilyenkor bele másokat, még ha igazatok is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.