Távozik a közmédiától Bende Balázs műsorvezető, aki kimondta, hogy az MTVA-nál nem az ellenzéki összefogást támogatják és hogy az Orbán-kormánynak köszönhetjük az áldott karácsonyt. 

A Magyar Hang adott hírt a műsorvezető távozásáról. Az újság megkereste Bendét, érdeklődve, hogy valóban felmondott-e, és ha igen, akkor annak mi az oka, de Bende csak annyit válaszolt, hogy

keressék az MTVA sajtóosztályát.

Elhagyja a közmédiát Bende Balázs, a Fidesz-kormány legnagyobb rajongója

Fotó: mediaklikk.hu

Bende Balázs az elmúlt években vált ismertté az M1 külpolitikai újságírójaként, majd az MTVA vezető szerkesztőjeként – írja a Magyar Hang. Egy Szabad Európa által kiszivárogtatott hangfelvétel tanúsága szerint 2019 márciusi M1-es értekezleten feketén-fehéren kimondta, az MTVA-nál „nem az ellenzéki összefogást támogatják”, anyagot írni „a megfelelő narratíva, a megfelelő módszer és irányvonal mentén” kell, és akinek ez nem tetszik, annak be kell menni a főnökhöz, le kell adni a felmondását.

A Népszava a hír kapcsán hozzáteszi:

Emlékezetes, az észak-koreai Kim Dzsongun diktatúráját megszégyenítő kiszólásai közé tartozik, hogy a Transparency International korrupciós jelentéseinek a „károkozás” a célja, a magyar nemzet a „végtelen bölcsességében” választotta az Orbán-kormányt, és egyáltalán, ez az az Orbán-kormány, amelynek a 2021-ben az áldott karácsonyunkat köszönhettük.

Forrás: hang.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hinnye de gusztustalan figura ez a kórokozó, pardon károkozó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Hinnye de gusztustalan figura ez a kórokozó, pardon károkozó.
fideszes gyökér
@ómió: a legfaszább csávó, amelyik gyerekhúson nőtt fel ekkora dagadékra!
Tiltakozom!
A magyar nép okosítása érdekében egész estés további zsírcafatokat követelek!
Lepényleső
...szegénykém,- a továbi megélhetéséé azonban ne aggódjak én?
Eladott Ország
Ez a dagadt disznó is Soros ösztöndíjas volt! Mert Soros... Egy szívlapáttal kellene helyre hozni ezt a fideszes szarházit, hogy meg ne sántuljon!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fm.blog.hu%2Fre%2Freflektor%2Fimage%2F18402778_10211859955069851_7257656794694099109_n.jpg&key=yWhrOalehqxPOt7Ll8EJEw&w=800&h=339

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.