Közösségi oldalán közölte az elhatározását.

A Blikk cikke szerint közösségi oldalán számolt be nagy döntéséről Vajna Timi, aki elhatározta, hogy megszerzi az amerikai állampolgárságot. 

Amerikai állampolgárságot szeretne Vajna Timi

Fotó: YouTube/TV2

A cikk szerint egy egy napig látható Instagram-történetben osztotta meg a követőivel a tervét az amerikai állampolgárságról. Elmondása szerint már gőzerővel készül a tesztre, ami kedden lesz és 100 kérdésből fog állni. A pakliban az is benne van, hogy az állampolgárság megszerzése után az Egyesült Államokban fogja tovább tervezni az életét.

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Dobja le a melltartot a bavndorlasi hivatalban. Hatha segit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
navégre...évek óta kínlódik ezzel az amerikai állampolgársággal...

Ha elbukja, akkor továbbra is a miénk marad?
Yoda69
Dobja le a melltartot a bavndorlasi hivatalban. Hatha segit.
volvós
Végre eltakarodik a magyar földről ez a f.ssz.pó tetves qrwa...
karma1
Nincs "teszt" az amerikai allampolgarsaghoz! Van eloszor egy zoldkartya - amivel munkat vallalhat, es amire adozik, mert ez az adoszama is
Aztan van egy allando letelepedesi engedely, amihez egy csomo papirt kell kitolteni, orvosi vizsgalatokra elmenni, erkolcsi bizonyitvanyt es meg agy csomo minden hivatalos papirt bemutatni, valamint egy vaskos adatlapot kitolteni, ES OTT KELL ELNI MINIMUM 5 evet EGYFOLYTABAN, hogy ezt a 100 kerdeses "tesztet" kitolthesse egyaltalan!. Az allando letelepedesi engelyt a papirok beadasa utan 2 ev alatt dontheti el a bevandorlasi hivatal. Ezalatt AZ UTLEVELE A BEVANDORLASI HIVATALBAN VAN, ha akar, sem tud elutazni Amerikabol!
Ezt a ket lepest - munkavallaloi, allando letelepedes - NEM LEHET MEGKERULNI, mert az allando letelepedes azt jelenti, hogy kinyomozzak a magyar multjat NEMZETKOZILEG, es az FBI is csinal rola egy atvilagitast.
Tehat meg akkor sem juthat el enelkul a ket lepcso nelkul az allampolgarsag-kereshez, ha a ferje amerikai (is) volt!
Mert az amerikai allampolgarsag megadasa NEM automatikus! Szoval megint hazudik ez a luvnya, - de mitol is mondana igazat?
justhpeter
Nekem az is jó ha nem lesz állampolgár és az is jó ha az lesz. A lényeg, hogy maradjon ott. Van itthon már elég barom !
Yoda69
@justhpeter: Ha meg is kapja akkor is ingazni fog ide oda. Nem tud megulni a valagan sehol se, es mindig mutogatnia kell magat. Igazi exchibionista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.