Szerintem nincs, ettől azonban a világ szeme még rajtunk lehet. Kormányunk meghívta Budapestre a legtekintélyesebb konzervatív politikusokat, filozófusokat és egyéb véleményformálókat. A szervezők vezetője interjút adott, amely ezzel a címmel jelent meg: „Nem kevesebb a feladatunk, mint a Nyugat…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S azt tudtad Wazze, hogy az 5ágú csillag van a logójukban?

Médianapló - Van-e a háborúnak farvize?

Mottó helyett:
images.app.goo.gl/ucFXq7KQ7gvai1m4A

Akár el is intézhetnénk azzal, hogy a farvíz lelki rokonságban van a szó-fosással, vagy azzal a mélyen Szánthó gondolatok a Viktoriánus Robinsin testvérei.
Azonban azt kell mondjam, hogy igazán nem értem – dehogyisnem, Tanárúr már csak ilyen, akár önként, akár igazodásból csinálja – miért pont ezen az apróságon – ráadásul az egyik közkeletű félrefordítás, vagy szakkifejezés – van kiakadva a banzáj kapcsán.
A Párt központi napilapjában megjelent Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója tegnapi cikke egy mondatán lovagol: „A liberális mainstream éppen a háború farvizén azt igyekszik ocsmány módon elérni, hogy éket verjen a formálódó, nemzetek közötti jobboldali összemozgás küllői közé”!
Hogy Szánthó is buta és műveletlen - vagy csak igyekszik annak látszani – igen az! Azonban ennél fontosabb, hogy a ’ SZÁNTHÓ MIKLÓS: HAZÁNKNAK KIEMELT SZEREPE VAN A KONZERVATÍV RENESZÁNSZBAN
„Nem kevesebb a feladatunk, mint a Nyugat megmentése”’ című cikkben ennél sokkal nagyibb baromságok is vannak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.