A fitnesz-királynő épp Balin nyaral, ahol pár igen szexi kép mellett osztotta meg gondolatait. 

Bárki is álljon az utadba, egyetlen emberről SOHA ne mondj le : Önmagadròl!

Mert soha nem az eredmènyt fogják irigyelni, hanem az elhatározásod!

- írja. 

Rubint Réka jól kivehető szeméremtesttel osztotta meg bölcs gondolatait – fotó

Fotó: Facebook

Majd hozzáteszi:

Én is megkaptam és megkapom a mai napig azt a kritikát, ami hozzám nem tesz, viszont a lendületemből rengeteget elvenne, ha foglalkoznék vele!

Mit tud egy mobil 260 ezerért ami a nagyokkal akar versenyezni? Megéri az árát, ha játszani keresünk telefont, vagy csak parasztvakítás? Erre keressük a választ!

Réka szerint az ő titka az, hogy mindez nem érdekli, és ezt ajánlja követőinek is. 

Mert egy életed van és Te töltöd meg tartalommal!

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@Greg: Hát ez olyan használt már,hogy fa-bula!Szálka megy a mű-dugóba is!
Apfelbaum
Még bottal sem ..

Kétgyerekes család anya.. szégyen
drrotf
A képen ugyan alig látható a szemérem test, csak a fantázi rajzolhatta meg jól kivehetősek.Ennek ellenére megkérdezem, hogy miért lehet egy nőnek úgy reklámozni, vagy mutogatni magát, hogy az nemi vágyakat ébreszt a férfiakban, és ezt nem bünteti a jog.Viszont ha egy férfi nemi szervét mutogatja közterületen akkor azt megbüntetik , elítélik?Szerintem egy nőnek a majdnem pucér teste is ugyanolyan vágyakat ébreszt a másik nemben mint amikor a egy férfi vetkőzik meztelenre .A nőnek mentessége van a férfiak hergelése miatt, és ezen nem botránkozunk meg , hanem csodáljuk a szép női testet.Mi van , ha ezek a képek is nemi vágyakat ébresztenek és a felajzott férfiak tesznek is azért hogy ezeket a vágyaikat kielégítsék?Egyenlő megítélést kérnék mindenkitől ezekben az esetekben!
jesz
...és csodálkozik a család, hogy gyalázzák őket...

A gyerekeik nem tudnak elbújni, őmiattuk kellene visszavenni a magamutogatásból.
Nyírfa
Egy tökéletesnek látszó test kifogásolható emberi magatartással megspékelve.
Peller Anikó
Azért ott már valami csak nincs rendben ha kivehető a szeméremtest.

Bizonyára lehet vala mihaszna ha cserélhető egy ilyen testrész, de véleményem szerint sokkal hasznosabb dolog lenne ha a leégett bőr lenne cserélhető azaz kivehető, mert a bőr nem felejt Réka úrhölgy.
csipetke
Bármilyen jól nézzen ki az ember, egy bizonyos kor után már nem kéne magát mutogatnia, mert sztem gáz. Illetve nem értem,hogy mire jó,ha majdnem pucéran mutogatja magát. Ezt látják a gyerekeik is, és ugyanezt csinálják, akkor viszont marhanagy volt a felháborodásuk, mikor valaki nyilvánosságra hozta, hogy a lányuk megbukott az érettségin. Szegény,nem ért rá tanulni, hiszen ott lakik az instagramon, mint az anyja
Nyírfa
@Horizont: Nem akartam kitérni a cicijére, mert annyit nem ér az egész, de az implantátum nélkül lenne az igazi, szép, természetes kebellel. A popója az én ízlésem szerint túl nagy, de így is nőies.
Elfogadom, hogy fontos az egészséges életmód, mozgással, megfelelő táplálkozással, s hogy ennek a propagálása válhat küldetéssé. De megette a fene, ha ez öncélúsággal, ahogy írod is, magamutogatással párosul. A közzé tett gondolataiban vannak igazságok, de ezek tisztázása , majd megélése olyan fokú intelligenciát feltételez, amellyel sem Réka, sem Norbert nem rendelkezik.
A gyerekeiket pedig ők dobják a nagyközönség elé, úgyhogy reklamációnak helye nincs.
szegfue
Kb. én is igy napoznék Balin... nagyon pihentetők lehetnek ezek a pózok:)) Ja és Nánásival csináltatnám a fotókat:))
Pesti-srac
44 évesen gyermekek után, bombasztikusan néz ki! Lehet fröcsögni, h ez a munkája, meg plasztika, lehet utána csinálni.
szegfue
@Pesti-srac: Igazi pasi vagy! Neked szinte minden nő "bejön"... Baukó Éva, Kelemen Anna, Szabó Zsófi, Rogán Cecilia, Rubint Réka... szóval -- már ne is haragudjál meg! -- az jutott az eszembe: lyuk, lyuk, gödör, gödör:)) Bár van igazságod, hogy "lehet utána csinálni"... de pl. egy összeszerelő üzemben dolgozó hölgy a munkájából él meg, nem a hirverésből. Rubint Réka is tartson "tornatáborokat", az a munkája, azzal hivja fel a figyelmet, nem pedig az ilyen "magát kináló" fotókkal.
szegfue
@Horizont: Láttam róla videót... jó ha 2 férfit láttam tornázni, inkább a nők "követik". Aztán, amikor "beveti" Norbi is magát, az kritikán aluli! Az egészben a legjobb a d.j, aki képes együtt mozogni a pultja mögött a zenére és élvezi is.
Nyírfa
@Horizont: 13.30

Igazad van, odavannak a férfiak ezekért a műcicikért. Ők tudják, miért.
Ha férfi lennék, mindig attól tartanék, hogy a kezemben durran szét a lufi.
Erről jut eszembe, tegnap olvastam Chris Hemsworth kapcsán, hogy sokszor kapnak a filmekben a férfiszereplők műpéniszt. Chris is. Ezen egy kicsit elméláztam, mert úgy gondoltam, hogy a 190 cm-éhez adott a természet elegendő sajátot is. Akárhogy, de ez az ember nekem nagyon bejön. Csak két problémám van: az egyik, hogy nem engem vett feleségül. A másik, hogy már nem is fog.:)
Na, majd egy másik életben! Van néhány kiszemeltem! :)
nejlontacskó
@Dr. Proktor: nem takarja az igaz, de elég mutatós darab. Nem a feje!
Manhattan
@Apfelbaum: Hármat szült, mindet császárral. Csak nem fog szenvedni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.