Áll a bál a brit parlamenti képviselők háza táján. 

Arra használták fel a külföldi utaikat a brit parlamenti képviselők, hogy szexmunkások szolgáltatásait vegyék igénybe, és mértéktelenül italozzanak, írja a Politico című lap. Több meg nem nevezett személyt is vádolnak ilyen magatartással parlamenti és diplomáciai forrásokra hivatkozva.

Az érintettek között van egy felsőházi lord, aki egyszer a vendéglátóitól kért útbaigazítást egy bordélyházhoz, amikor egy többpárti parlamenti csoport (APPG) tagjaként Délkelet-Ázsiába utazott. Egy másik konzervatív képviselő vissza sem tért a többiekkel az útról, hogy hódolhasson a „csinos, fiatal helyi nők iránt tanúsított érdeklődésének”.

Botrány, kiderült, hogy kormánypénzből finanszírozták a képviselők orgiáit

Fotó: 123RF.com

Egy magas rangú munkáspárti tisztviselő pedig az „orosz lányok” rajongója volt. Az ő viselt dolgaiba azért nem akartak a helyi politikusok beavatkozni, mert londoni befolyásuk elvesztésétől féltek. A lap az információk megszerzéséhez több mint egy tucat kormányzati tisztviselővel és törvényhozóval beszélt Nagy-Britanniában és a tengerentúlon egy folyamatban lévő oknyomozás részeként.

Voltak, akik részt vettek olyan diplomáciai képviselők által szervezett partikon, amelyeken fiatal férfiaknak és nőknek fizettek szexuális szolgáltatásokért. Volt olyan, hogy a képviselők maguk kezdeményezték, hogy a külföldi kormányok állják az utak számláit.

Forrás: rtl.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bordat
Ahol politikus kel ki a földből ott ingoványos mocsár lesz
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Kicsi a világ és benne MINDEN politikus gaz!
Sámannus
Nem mondhatnám, hogy sokat változottOtt van az oroszok ásza Jelcin kukára áztatta magát és tolmácsnő seggébe csípett.A mieink is hal táncolnak, hol óbégáznak teljesen legálisan. A felháborodás csak azért van, mert nálunk más dolgok derültek ki.
namihami
A ""borkai"" vagy ""lázári"" szisztéma angolra hangolva!
Csak a szereplő más, a szindarab azonos.
bordat
Ahol politikus kel ki a földből ott ingoványos mocsár lesz
ómió
Ne mondják már, hogy efftársiasan másképp kell!
Toller Béla
@KisTehen: Nem olvasol, minek próbálasz meg írni ? KOnzervatív farkakról írtak. Az nem libsi ...mindegy ... A libsiknek van farka, mint közismert.
Németh István
Az ilyen állatok mint a > @Horizont: @Toller Béla: @Maccska: @bordat: menten a hazai adottságokra asszociálnak! Nos ezért szemét és moslék a médiamert soha nem korrekt tájékoztatást adnak > ÉS EZ KÜLÖNÖSEN A MOSLÉK UN. BELSŐ NEMZET-ELLENSÉGI OLDALRA ABSZOLÚTE JELLEMZŐ!!! < az ilyen keretének mint ezek a gebe lenge szervén csüngő éhenkórászok ilyenkor élvezkednek fürödve a paripa spermába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.