Áll a bál a brit parlamenti képviselők háza táján. 

Arra használták fel a külföldi utaikat a brit parlamenti képviselők, hogy szexmunkások szolgáltatásait vegyék igénybe, és mértéktelenül italozzanak, írja a Politico című lap. Több meg nem nevezett személyt is vádolnak ilyen magatartással parlamenti és diplomáciai forrásokra hivatkozva.

Az érintettek között van egy felsőházi lord, aki egyszer a vendéglátóitól kért útbaigazítást egy bordélyházhoz, amikor egy többpárti parlamenti csoport (APPG) tagjaként Délkelet-Ázsiába utazott. Egy másik konzervatív képviselő vissza sem tért a többiekkel az útról, hogy hódolhasson a „csinos, fiatal helyi nők iránt tanúsított érdeklődésének”.

Botrány, kiderült, hogy kormánypénzből finanszírozták a képviselők orgiáit

Fotó: 123RF.com

Egy magas rangú munkáspárti tisztviselő pedig az „orosz lányok” rajongója volt. Az ő viselt dolgaiba azért nem akartak a helyi politikusok beavatkozni, mert londoni befolyásuk elvesztésétől féltek. A lap az információk megszerzéséhez több mint egy tucat kormányzati tisztviselővel és törvényhozóval beszélt Nagy-Britanniában és a tengerentúlon egy folyamatban lévő oknyomozás részeként.

Voltak, akik részt vettek olyan diplomáciai képviselők által szervezett partikon, amelyeken fiatal férfiaknak és nőknek fizettek szexuális szolgáltatásokért. Volt olyan, hogy a képviselők maguk kezdeményezték, hogy a külföldi kormányok állják az utak számláit.

Forrás: rtl.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bordat
Ahol politikus kel ki a földből ott ingoványos mocsár lesz
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A ""borkai"" vagy ""lázári"" szisztéma angolra hangolva!
Csak a szereplő más, a szindarab azonos.
bordat
Ahol politikus kel ki a földből ott ingoványos mocsár lesz
ómió
Ne mondják már, hogy efftársiasan másképp kell!
Toller Béla
@KisTehen: Nem olvasol, minek próbálasz meg írni ? KOnzervatív farkakról írtak. Az nem libsi ...mindegy ... A libsiknek van farka, mint közismert.
Németh István
Az ilyen állatok mint a > @Horizont: @Toller Béla: @Maccska: @bordat: menten a hazai adottságokra asszociálnak! Nos ezért szemét és moslék a médiamert soha nem korrekt tájékoztatást adnak > ÉS EZ KÜLÖNÖSEN A MOSLÉK UN. BELSŐ NEMZET-ELLENSÉGI OLDALRA ABSZOLÚTE JELLEMZŐ!!! < az ilyen keretének mint ezek a gebe lenge szervén csüngő éhenkórászok ilyenkor élvezkednek fürödve a paripa spermába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok