A legenda fontos üzenettel fordult rajongóihoz. 

- Üdvözlök mindenkit! Szeretnék nagyon boldog új évet kívánni nektek, és elmondani, hogy ma ünneplem a józanságom 47. évfordulóját. De ez most nem egy komoly üzenet, hanem remélem, inkább hasznos

- kezdte a videóban Hopkins.

Anthony Hopkins nyíltan beszélt alkoholfüggőségéről

Fotó: PATRICK T. FALLON / AFP

A 82 éves színész azt is felidézte, hogy korábban kétségbeesett helyzetben volt és valószínűleg nem is élt volna sokáig, ugyanis a függőség csapdájába esett. 1975-ben azonban azt mondta, hogy rájött, hogy valami nagyon nincs rendben önmagával, de kezdetben nem tudta, hogy ez egyfajta mentális, fizikai állapot, amelyet alkoholizmusnak hívnak.

Továbbá mindenkit arra bíztat, hogy kérjenek segítséget, ha bármilyen függőséggel vagy problémával kapcsolatban szükségük van rá. Ráadásul azt is tanácsolja mindenkinek, hogyha támadások kereszttüzébe kerülnek, legyenek kedvesek önmagukhoz.

-Nem vagyok jótevő, ugyanolyan vén bűnös vagyok, mint mindenki más, de annyit elmondhatok, hogy a legjobb életem van, amit csak el tudok képzelni, és ez nem az én érdemem. Szóval bárhol is vagy most, ne szégyellj segítséget kérni!

- hangzik el a videóban.

Forrás: Blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Isten éltesse még nagyon sokáig! Remek színész és helyén van a szíve és az esze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.