Berki Krisztián anyukája, Júlia asszony megszólalt a közte és a menye, Mazsi között kialakult konfliktusról.

Berki Krisztián édesanyja megszólalt a Mazsival való konfliktusáról: "Megyek a gyámügyre"

Fotó: TV2

A Blikk írta meg, hogy Berki Krisztián anyukájánál betelt a pohár, miután idén karácsonykor sem találkozhatott a kisebbik unokájával. Elmondása szerint igyekezett elérni Mazsit, de sikertelenül, mert egyszer sem vette fel a telefont.

"Hívtam Mazsit kétszer, hogy megbeszéljük, hogy legyen a karácsony, de egyszer sem vette fel a telefont és vissza sem hívott. A kislánnyal nagyon régen találkoztunk már, még a születésnapi ajándéka is itt van. Emma november 5-én született, vagyis másfél hónappal az első születésnapja után sem láthattam”

– mondta Júlia asszony.

"Azt hiszem, akármennyire is fáj a szívem, ez volt az utolsó hívás részemről. Ha a menyem nem akarja velünk tartani a kapcsolatot, én nem fogok erőszakoskodni. Majd megoldjuk másként az unokám láthatását. Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet. Pontosan tudom, hogy jogom van ehhez, és ezzel élni is kívánok! Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem."

- tette hozzá Berki Krisztián édesanyja.

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
...ha már a Blikknél nem járt sikerrel.
ESCOBAR
Ez a tipikusan GECI nagyi! A fival sosem volt felhőtlen a viszonya!!!
Most meg rohan, hogy az unoka jogaira hivatkozzon!
Nyírfa
Semmi közöm hozzá, de, ha már a nyilvánosság előtt élik az életüket, akkor röviden a véleményem: a nagymama 19, a menye 1 híján 20.
sokanvagyunk
...ha már a Blikknél nem járt sikerrel.
vacsi
"Hívtam Mazsit kétszer, hogy megbeszéljük, hogy legyen a karácsony, de egyszer sem vette fel a telefont és vissza sem hívott."
Egy unoka nem ér meg annyit, hogy többször is hívja?!
sokanvagyunk
Bíróként igencsak meggondolnám, hogy a nagyanyjának ítéljek bármit is, aki folyamatosan a sajtón keresztül cseszegeti az anyát - még ha nem is értenek egyet sok mindenben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.