Háromszor megúszták a kiesést táncpárjával, negyedjére nem sikerült elkerülni ezt.

A 24.hu cikke szerint Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc, valamint Lissák Laura és Vavra Bence párosa között dőlt el szombat este, hogy melyikük esik ki a Dancing with Stars táncos vetélkedőből.

Berki Mazsiék estek ki a Dancing with the Star vetélkedőből szombaton

Fotó: YouTube/#aberkik/videórészlet

Berki Mazsiék párosa a cikk szerint az idei évad eddigi három adásában is a veszélyzónába kerültek, ám eddig versenyben tudtak maradni Rubint Rékáék, Zimány Lindáék é Bárdosi Sándorékkal szemben.

Szombaton viszont a zsűri pontjai és a nézők szavazatai alapján nekik kellett elbúcsúzniuk a versenytől.

Berki Mazsi az eredményhirdetés után a következőket mondta a cikk szerint:

Megmondom őszintén, szomorúan álltam ide Bencéékhez, mert nekem ők nagyon közel állnak a szívemhez, nagyon sok próbán találkoztunk, illetve volt, hogy a kislányomra is vigyáztak. Csak velük nem szerettem volna ma itt állni, és szívből örülök az ő továbbjutásuknak. Fantasztikus érzés volt, hogy idáig eljuthattunk, és én nagyon jól éreztem magam ebben a műsorban, úgyhogy köszönöm!

– mondta el az utolsó táncuk előtt.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
A tetves Tv.2 egy moslékká tett műsorba hívott be Benneteket, kedves Mazsi!! Az eddig kiesettekkel együtt! A törpe bármennyre is emberi ember nem ide való ebbe a műsorba > valóban egy fogyatékossággal élő, arról ugyan nem tehető ám mindennek ellenére lehet kiváló ember! DE NEM EBBE A MŰSORBA VALÓ > ha csinálnak a liliputiaknak táncversenyt, biztos nagy sikert aratna - DE ÍGY MEGALÁZNI EGY PROFI TÁNCOST, sőt a Ti párjaitokat is a világon a legaljasabb dolog! A Tv2 vezetése, szervezői menjenek a picsába!
A Bárdosinak igaza van amikor hányingert emleget! Az kedves Mazsi nem Neked szólt, hanem a Tv2-nek a zsűri mocskosságának! ÉS NAGYON IGAZA VOLT!!! A nézői szavazatokkal a Tv2 aláírta a hiteltelenségét! ENNEK MEGFELELŐEN a zsűri is elmehet a büdös picsába!
jesz
mazsi kiesett? Vajon felkel még a Nap?
Juhász István
Ne csüggedj BERKINÉ... Van még jó pár műsor a TV.- ben ahol kamatoztathatod a neved ismertségét. Vannak ugyebár a különböző FŐZŐMŰSOROK, vacsoracsaták. Lehet majd utazni Ázsiába, lehet csótányokat enni, stb. Nézd meg pl. a Bárdosit. Olimpiai ezüsrtérmes, megbecsült sportoló volt, lehetne a saját szakterületén akár NEMZETKÖZI jól fizetett szakember, a Növényivel együtt. De beálltak a TV.- k forgásába, eladták magukat celebnek. Minden szarban ott vannak, csak dolgozni ne kelljen. Te is Berkiné követheted a példájukat, már el is kezdted. Ezentúl várhatóan NAPI RENDSZERESSÉGGEL hallunk majd felőled, és persze láthatunk is, akár akarjuk, akár nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.