Az akcióikban meghirdetett termékeket csekély mennyiségben lehet kapni, ezt fájlalják a magyar Pepco vásárlói.

Gyűlölködő kommentek tömegét kapja a magyar Pepco, ezzel húzták ki a gyufát

Van baj az akciókkal, de a panaszkezelésükkel is. Forrás: Pepco

Mire eljutnak munka után az egyik Pepco-üzletbe, már nincs a meghirdetett termékből; ráadásul úgy, hogy aznap indult az akció. Sajnos úgy tűnik, hogy a vásárlói panaszokat is semmibe veszik: a felháborodott érdeklődők hiába kérdeznek bármit is az üzletlánc közösségi oldalán, a Pepcótól semmiféle választ nem kapnak. A Pepco ügyfélszolgálata teljességgel elérhetetlen, a Promotions újságírója is próbált velük többször telefonon keresztül kapcsolatba lépni, de a hivatalos honlapjukon feltüntetett szám gyakorlatilag ki sem csöng.

Mikor emailben próbálták őket keresni, átirányították őket egy másik osztályhoz, ahonnan azóta sem jött válasz. Ebből pedig egyértelműen az látszik, hogy a Pepco Magyarország nem is akar foglalkozni a vásárlói panaszokkal, pedig van belőle bőven.

Most éppen egy akcióban meghirdetett illat diffúzor és hozzá való illóolaj miatt zúdult rá hatalmas gyűlöletcunami, ugyanis sokan arra panaszkodnak a kommentszekcióban, hogy több üzletben sem lehet kapni ezeket a termékeket.

· „Melyik Pepcoban lehet kapni? Ezzel a termékkel szinte csak az újságban lehet találkozni!! Volt, hogy nyitásra mentem tavaly is... érdekes módon elfogyott. Hogy tud valami elfogyni a meghirdetett nap előtt? Nyitás előtt?? Szerintem 90 százalékban ezt a terméket soha nem teszik ki. Megtartják maguknak. Vicc, hogy minden évben pontosan ez a termék nincs.... se nyitásra.... meg elfogy... stb”

· „Minek megosztani ha nincs mar sehol”

· „Ez olyan hol volt hol nem volt mesebeli termék mint a rénszarvasok karácsonykor!”

· „4 Pepcoból egyetlen egyben sem volt Pécsen … minek hirdetitek egyáltalán?????”

- ez négy dühös komment a sok közül, de azért vannak olyan szerencsések, akik valahogy mégis hozzájutottak a termékekhez.

Nemcsak a Pepcóban, de más üzletben is rendszeresen fordul elő, hogy a közkedvelt, akcióban meghirdetett termékekből a dolgozók is eltesznek maguknak egy-egy darabot, és így persze gyorsan elfogy. Mi több, ahogy az első kommentben is olvasható, volt olyan, hogy az akció első napján, már nyitásra sem volt bizonyos termékből.

Forrás: Promotions
Fotó: Pepco

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Mintha a többi üzlet nem igy csinálná... gyülölni a zsiros törpét kellene, a német TV ben ,ma mondták a vaj pl 1,50 euro 200gr az 600 ft itt 1400-1500 ft ebböl a kormány szemetek nyeresége,, sok hivö most kussoljatok és nyeljétek a békát kit is kell gyülölni fogatlan prolik???
Rockxy
ki a pepco tulajdonosa?
merhogy állítólag magyar.
gina
@Shikari: Te az vagy ,mocskos román egy gyülölködö féreg nem kell titkolni.. tudja itt mindenki, a jó román hazádban örülnél ha kapnál egy darab száraz kenyeret te proli
gina
Mintha a többi üzlet nem igy csinálná... gyülölni a zsiros törpét kellene, a német TV ben ,ma mondták a vaj pl 1,50 euro 200gr az 600 ft itt 1400-1500 ft ebböl a kormány szemetek nyeresége,, sok hivö most kussoljatok és nyeljétek a békát kit is kell gyülölni fogatlan prolik???
Emmersson71
Nem a faszbukra kell kiírni, ha gondja van a polgárnak! Felhívni a Fogyasztóvédelmi hatóságot és beleállni az ügybe.
Jaa..az már nem annyira hoz lájkot és meló van vele!
teuton
Es tessek mondani, hol lehet arsapkas arucikket kapni munka utan, ugy 17-18 ora fele? BARMIT ami arsapkas?! Ja, ott nem szabad reklamalni, mert a qurmany idezte elö a hianyt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.