Évértékelő beszédet tartott a Demokratikus Koalíció elnöke.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Böszme-ség-telen-séges-kedés-e-i-tek-ért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
hát ők akarták, akkor legyen a szégyen is a szavazóiké is meg a 3 x-i csalásuk is éhezzenek vagy zavarják el akkor
Csizmás Kond
...ez akár a valamikori kommunista pártkonferencia...ugyanaz a szlogen, ugyanazok az ivadékok.
KisTehen
ja... valakinek nagyon kellene itt szégyellnie magát

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? "
KisTehen
"Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt. Úgy őriztük a politikai egységet tavaly nyár óta, és mögötte mondjuk a szakmai politikai egységet, mint soha ebben az elmúlt években. Vagy talán sose. "
Csizmás Kond
...utolsó rohadék aki a szavazókat gyalázza...
Németh István
Azt produkálta ez a pöcs gyurcsány amire egy megöregedett, lendületét vesztett, önmagában is csalódott szar trógertől elvárható volt! Belefeledkezve demenciális felsőbbrendűséggel a Fideszt szidta, meg a tevékenységét, miközben az irigységtől a komplexusának megfeleően csknem dadogott,a szavakat nem találta, amelyek így is sértőek mi több rendszerelleneek voltak amiért sitkó járna egy keményebb kormány esetében! ha fordítva lenne >> hiszem, hogy az Orbán Viktor és csapata már a sittkón ücsörögne! Jó lehet, hogy az Eu vezetése pedig béke Nóbel dijjal tüntetné ki a gyurcsányovics gyurcsány fletót a szemkikövő gyilkost!
Na ezért kell az usa-nató aljas bandának szar csürhének a nagykövetükkel együtt eltünni Európából és az E. elnökségének a börtönbe - akasztásilag!
FLETÓ
Böszme-ség-telen-séges-kedés-e-i-tek-ért!
Maccska
@Csizmás Kond: tényleg egy utolsó rohadék,de jobban már úgysem tudjuk utálni.
sgl
Gyurcsány egy kommunikációs csődhalmaz, hatalmas oka van a fidesz 4x nyert egymás után, képzeleg, vágyakozik, nincs a Földön.
..Nem a fidesz szavazóknak kell nekimenni, ők a fidesz aljas hazug kommunikációját befogadva szavaznak, ezt kellene hatékony kommunikációval leleplezni, és bemutatni mennyire országellenes és ártalmas a fidesz kormányzás, ami nincs csak hazudozással a lopást gazdagodásukat eltakarják.
...Amit lopnak azt TŐLÜNK LOPJÁK EL, NEM VÉLETLEN HOGY PL A NYUGDÍJAK RÁLÉRTÉKEN 2010-TŐL KB 60%-OT VEZSTETTEK ÉRTKÉKÜKBŐL!
Ez számolható ki a leg egzaktabbul és hatalmas milliós mintán számolva ez nem hamis.
simmering73
Gyurcsány elvitathatatlan bűne, hogy nem csukatta le 25 évre a fidesz főkolomposokat 2006-ban. Az ő bűne, hogy tizenhárom éve uralkodik rajtunk ez a mocskos csürhe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.