Schobert Lara őszintén beszélt arról, milyen ismert szülők gyermekeként felnőni. 

A lány kendőzetlen őszinteséggel beszélt a szülei révén örökölt árnyoldalakról is. 

„Én hátrányát nem látom már. Apa sokszor nehezítette meg a helyzetünket a kommunikációjával, az nehezebb volt, de én igazából csak előnyét találom ma már. Nem vagyok ilyen palizós típus, de ebben látok hátrányt: azt érzem a férfiaknál, hogy félnek megközelíteni. De igazából mindenben előnyét élvezem: sokkal több lehetőségem van, én ezzel nem élek vissza, hogy ismert vagyok, csak kihasználom. Mármint minden lehetőséggel élek, ami elém kerül”

– hangsúlyozta Balázsy Panna podcastműsorában. Arra is kitért, hogy édesanyjától majd szeretné átvenni a bizniszt:

„Jelen pillanatban mindenképp szeretném átvenni tőle ezt az egészet. Anya egy kicsit vissza szeretne vonulni. Nem teljes mértékben, de ő inkább ilyen motivációs dologba szeretne átmenni, mert már ő sem húszéves, és érzi, hogy tényleg visszább kell egy kicsit venni, mert nem tudja ezt élete végéig csinálni. Én természetesen ebben segíteni szeretnék neki, most el is kezdtem egy edzőit, úgyhogy már tanulom”

– magyarázta a lány.

Schobert Lara kihasználja, hogy híresek a szülei

Fotó: TV2

Forrás: Blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Akkor jövőre már a kis Lara is ott ül az elsős sorban Orbán évértékelőjén?
balos
A sorbet család arról ismert,hogy a tömeggyilkosok támogatója!Különben meg a szart,ha a polcra teszik attól még szar marad!
Clavigo
@human: Az attól függ..,Fogazik vagy nem...! " Éreccségi " nem kell az első sorhoz..:):)
csipetke
Asszem egyszer Lagzi Lajcsi kérte ki magának,hogy "lecelebezzék", mert ő trombitaművész,azaz tett érte,hogy híres lett.
(a villany és gázbiznisz később jött,ezzel inkább hírhedt lett) Szóval Lagzi Lajcsi azt mondta,hogy a celeb az,aki a saját erejéből nem lett senki. Nahát,ez a kiscsaj is ez a kategória. Nem olyan szép,hogy esetleg azzal érvényesüljön,okosnak meg nem mondható, így hát marad az anyja,vagy az apja háta, amin felkapaszkodhat. Bár észbeli képesség ott se igen van,mert aki a kokain vegyjelét emlegeti, hát minden,csak nem okos. Dettó, mint Győzike lányai

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.