Szerdán szirénázó mentő szállított a tatabányai kórházba.

Már otthon van Lagzi Lajcsi, hazamehetett a kórházból

MTI Fotó: Lakatos Péter

Többórás kivizsgálás után saját felelősségére hazaengedték a mulatóssztárt, aki a Blikknek szólalt meg először egészségi állapotáról.

A zenész a lapnak elmondta, pontosan mi is történt tegnap.

"A hír igaz, kórházba szállítottak tegnap. Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám – mesélte Lajcsi a Blikknek, aki megerősítette, hogy valóban két mentőautó érkezett a birtokára. – Az első autóban nem volt olyan felszerelés, amire a teljes körű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba."

- mondta Galambos Lajos.

"Felírtak egy újabb gyógyszert is, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednem a korábbi kezelések mellett. És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el..."

- tette hozzá Lagzi Lajcsi.

Forrás: Blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Orbániában csak ilyen a demokrácia, tolvajok nem kerülnrek börtönbe, mert köhögnek egyet és annyi,, rohadt egy rendszer
gina
Rohadék a gyógyszered a börtönben is szedheted,,,ja hogy fidesz és korményhivö vagy , igy érthetö
Nanya
Miért pont ez a fazon maradna ki a " kedvezményezettek " köréből ?
Nálunk a lopás erény ! Aki lop az a kondához tartozik.
Na persze nem ám mindenki juthat anyagi előnyökhöz büntetlenül !!! A néhány ezer forintos hálapénzt elfogadó orvost,ápolót azonnal börtönbe öt évre ( elvégre amúgy is "sok" az orvos ).
colibri
Nagy szélhámos ez a Lajos! Pár napja még - saját elmondása szerint - hatalmas bulit csapott és természetesen ott semmi baja nem volt. Otthon meg elkapja egy fulladásos roham és mentővel rohannak vele a legközelebbi kórházba. Közben fél s@ggel börtönben volna, de annál sokkal dörzsöltebb, hogy leülje a rá kiszabott jogerős büntetést. A bőre alatt is pénz van, ...talán ennek is van némi köze a mai magyarországi viszonyokhoz...
Rockxy
ha-meg-fúj-ja trom-bi-tá-ját zeng-be-lé az e-gész ház
Juhász István
Arra az időre, amég majd DÁRIDÓZIK, felfüggeszti az ÉLETVESZÉLYT OKOZÓ BETEGSÉGÉT, és természetesen autót is vezethet. Normál esetben egy magas vérnyomás miatt is, ami egyébként gyógyszeresen kezelhető... bevonják a jogsit. Ismerős ? : " Quod licet Jovi, non livet bovi... "... amit szabad Jupiternek nem szabad a kisökörnek. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.