Az EDDA frontembere március 15-ére emlékezett egy – vélhetően – a saját otthonában rögzített videóval, ahol feltűnt Orbán Viktor is. Pataky Attila március 15-e ünnepe előtt tisztelgett. Patetikus mondatait valószínűleg otthonában vették videóra egy képekkel borított fal előtt. Az egyik fotón Orbán Viktor látható Pataky Attila és Gömöry Zsolt társaságában – tűnt fel a 24.hu-nak. „Drága véreim, magyarok! (…) Ha veszélyben volt valaha a haza, s a nemzet fogalma, hát akkor ma veszélyben van úgy igazán. Hiszen már nemcsak az ünnepeinket, a történelmünket akarják eltörölni, hanem a nemzet fogalmát is, az is veszélybe került. (…) Ma itt vagyunk, hol vagyunk, pontosan ott, ahol évszázadokkal ezelőtt, hiszen most is meg kell harcolnunk nemzetünkért, hazánkért, becsületünkért, azért, hogy legyen még haza, legyen még értelme az életünknek, a magyarságunknak” – hangsúlyozta Pataky Attila a Forever TV csatornáján.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Sosem holt százas... Meg el is irígyelte a Kossuth díjat a Nemzeth Csótányától...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Nincs már nemzet te barom, csak NERzet van. A végtelenül buta, szervilis, seggnyaló köcsögök gyüjtőhelye.
ómió
Akkor, hál' Isten, ő se az az "efftársias fajta"!
Péter2
@Qqberci: Biztos , hogy nem volt százas , nézd meg 83-ban készült Pártfogolt című filmet , abban a vége fele van egy részlet szabadtéri koncertet ad az edda valami faluban , ez a barom úgy ugrál ki a színpadra mint egy csimpánz , egyszerűen állati amit művel .
simmering73
Ez most Ufo Attila coming out-ja? Mikor lesz az összebújás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok