Íme a "női humorista" válasza a férfi humoristának.

A kommentmezőben rengetegen nevezték őt humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának. De úgy gondolom, hogy akik ezt emelték ki, félreértették őt. Jó, azzal mondjuk egyetértek, hogy Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság! Ezekből nemcsak megél, de büszke is rá!

– kezdte a videóját Pottyondy Edina.

Ami viszont nem köztudott, de fontos információ az Ihos József Szakmunkásképző legszorgalmasabb növendékéről, Nacsa Olivérről, hogy gyáva. Igen, Olivér, gyáva vagy! A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam!” – tette hozzá Pottyondy Edina. 

Forrás: YouTube

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: de csak azért mert te a fiukat szereted! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Sakk Matt: Ne hangsúlyozd, hogy nektek az "efftársi" az igaz! Ezt eddig is tudtuk! Ezen a szinten is tartotok!
Sakk Matt
@ómió: Nem megy neked az ellentétek felismerése :P
ómió
@Sakk Matt: Én eddig úgy tapasztaltam, hogy éppen az efftársaid képtelenek a saját efftársaikat felismerni! Gyakran próbálják őket másokra - az "ellentéteikre" - hazudni! Te meg most még ezt az ellentétfelismerési képtelenséget is rám hazudnád?
Sakk Matt
@ómió: Nem kell a tényt rád hazudni :) Egyszerűen ostoba vagy.
ómió
@Sakk Matt: Nézz magadra! Téged az "efftársi tényeid" tettek idiótává! És ezt most még fokoznád?
simmering73
"A siker fokmérője, kedves Olivér, a piac. A piac beáraz. A szomszéd városka művelődési házába meghirdetett Bödőcs Tibor előadói estre pontosan fél óra alatt fogyott el az összes jegy. A nagy érdeklődésre való tekintettel meghirdetett második előadásra szintúgy. Na ez az, amitől te, kedves Olivér és Iván nevű cimborád féltetek. Inkább megnyalogattátok a felétek nyújtott kezet, és elhelyezkedtetek a kényelmes akolmelegben. Nem tudtátok, vagy nem akartátok tudni, hogy ezért a kényelemért időnként kérés érkezik. Kilépni az oltalmat jelentő enyhe szarszagból a való világba, bátorság kell. De, ahogy azt Pottyondy Edina mondja, te gyáva vagy. De még ez sem elég, haragszol is azokra, akik bátrak. A pénzeszsákokon ülve ugatsz rájuk."
kolozsvaros.com/2023/04/04/valasztas/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.