Ferenc pápa április 28. és 30. között Magyarországra látogat. A rengeteg hívő mellett számos, jellemzően a Fidesz klientúrájába tartozó celeb esküdözik jó előre, hogy biztosan részt vesz a Szentatya miséjén.

Nagy Feró fullba tolja a hitet: „Református létemre hithű katolikus vagyok”

Nagy Feró ezerrel hisz. Forrás: Hír TV

Nagy Feró, a Beatrice frontembere szintén tűkön ülve várja a pápát – írja az nlc.

Nagyon várom, hogy a pápa Budapestre érkezzen, óriási dolog ez Magyarországnak, ráadásul két éven belül másodjára jön! Ott leszek a Kossuth téren, és várom az áldását

– mondta a Borsnak Nagy Feró.

Folyamatosan kommunikálok Istennel, vitatkozunk is néha, de ebben ez a szép. Református létemre hithű katolikus vagyok. Aki hisz Istenben, az hisz saját magában is, ez pedig jó útra vezet. Főleg a mai világban különösen fontos a hit, mikor annyi szörnyűség történik körülöttünk.

Forrás: nlc, Bors

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nagy seggnyaló vagy te lüke gyerek. Csak kötegelve kapod be a papok farklát. tudsz te még ortodoxul, és muszlimul is csak nem tudtál mlg erről e remekül fizető állásról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kapanyél
Nem tudom az édesapja él e még, de ha igen, most biztosan szégyelli magát a fia miatt!
Istenakinincsen
@KisTehen: Ez a munkád? Nyolc óra trollkodás?? Túlórázol is látom:))...Pihenés szórakozás helyett is csak lihegés, szarakodás?
simmering73
„Református létemre hithű katolikus vagyok.” Az vagy, bazdmg. Az egész rendszer, amit kiszolgálsz, amit éltetsz pontosan ugyanígy gondolkodik. Ennyire következetesek és ennyire szeretik elhazudni a dolgokat. Hogy a nagy mesélőt idézzem: „Akkor járunk el helyesen, ha a valóságot is képesek vagyunk hajlítani”. Ezek képesek, ebben legalább van igazság. Az, hogy egy református hithű katolikusnak képzeli magát, mindezt úgy, hogy szerintem csak azért szállta meg a szentlélek, mert így kurva jó pénzt tud keresni, tűpontos lenyomata az Orbán-féle logikának. Tulajdonképpen ő is liberális, csak a végére fasiszta lett. És akkor mi van? Így hajlik karikába a valóság.
kolozsvaros.com/2023/04/28/a-rezsim-tupontos-lenyomata-reformatus-letukre-hithu-katolikusok/
simmering73
@KisTehen: Apád faszából másoltad te barom.
Istenakinincsen
Báygúnár Zsolti a lovagkeresztes író publicista hasonlóan "hithű":)) Amikor a pápát szidta akkor még: "protestáns, egész pontosan evangélikus volt" Azóta "katolizált" és így már egész más a helyzet:)) Felmentette saját magát?!? Ezek egymást tanítják hogy, hogy kell hazudni. Az természetes, hogy az ember születéstől a haláláig változik, de 180 fokos fordulatokat tenni csak érdekből???...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.