Ferenc pápa április 28. és 30. között Magyarországra látogat. A rengeteg hívő mellett számos, jellemzően a Fidesz klientúrájába tartozó celeb esküdözik jó előre, hogy biztosan részt vesz a Szentatya miséjén.

Nagy Feró fullba tolja a hitet: „Református létemre hithű katolikus vagyok”

Nagy Feró ezerrel hisz. Forrás: Hír TV

Nagy Feró, a Beatrice frontembere szintén tűkön ülve várja a pápát – írja az nlc.

Nagyon várom, hogy a pápa Budapestre érkezzen, óriási dolog ez Magyarországnak, ráadásul két éven belül másodjára jön! Ott leszek a Kossuth téren, és várom az áldását

– mondta a Borsnak Nagy Feró.

Folyamatosan kommunikálok Istennel, vitatkozunk is néha, de ebben ez a szép. Református létemre hithű katolikus vagyok. Aki hisz Istenben, az hisz saját magában is, ez pedig jó útra vezet. Főleg a mai világban különösen fontos a hit, mikor annyi szörnyűség történik körülöttünk.

Forrás: nlc, Bors

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nagy seggnyaló vagy te lüke gyerek. Csak kötegelve kapod be a papok farklát. tudsz te még ortodoxul, és muszlimul is csak nem tudtál mlg erről e remekül fizető állásról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Te egy nagyon ronda és primitiv proli alkesz vagy, semmi több és OV szemét seggnyalója,,,, nézz már tükörbe, van pofád ezzel a pofával nyilatkozni??
Sámannus
Nagy seggnyaló vagy te lüke gyerek. Csak kötegelve kapod be a papok farklát. tudsz te még ortodoxul, és muszlimul is csak nem tudtál mlg erről e remekül fizető állásról.
kereső
Sok minden vagy te, csak nem keresztény, és nem "hithű", saját bevakkésod sterint sem. Még ilyen katyvaszt amit ezek "kereszténység", és "hit" alapján művelnek. Keresztelkedj át feró, mert ez igy, nem igazán "hithú" mentalitás.
polgarb
A jó Isten nagyon mélyen kotorászott a zsebében,hogy ezt a marhát megtalálja!
kereső
Csak a cimre: "nagy feró fullba nyomja a kreténséget"- nem a hitet.
Pálinkás Pál
te nem vagy református, se katolikus.., egy egyszerű seggnyaló alkoholista köcsög lettél...
jáger laszló
N Feró és a vallás viszonya mondhatni totál zagyvaság és még van aki ezt be is veszi!!!??
Mondjuk a csótány hívőkről L is lehet ezt képzelni..!!:
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
feró a fidesz saját agyhalottja! - shikarik,ti mind így jártok mint a feró... :)
szaboria1
Feró olyan nincs hogy református létedre hithű katolikus legyél ahhoz meg kell, hogy kereszteljenek. .
simmering73
@KisTehen: Látom sikerült lájkolnod ezt a faszságot. Te találtad ki vagy valamelyik másik szellemi világítótorony?
csak úgy....
@KisTehen: akkor te mi a faxnak trollkodsz napi 12 órát + a hétvégét? :) magas az alacsony rezsid? elhagyott a fejönöd? fölszarvaztak? tögyet szeretnél nagyobbítatni?
Alfa
ez is egy kibaszott kommunista-keresztény-fasiszta orbán seggnyaló KAMUKERESZTÉNY, mint a többi narkós-pedofil fidesz-ner szektás kecskebaszó
Istenakinincsen
Hmm ez a mai világban egyre hülyébb lett... 40 évvel ezelőtt még szerettem ezt a barmot! Ma meg ezt mondja: "Főleg a mai világban különösen fontos a hit," Milyen hit az már mindegy??? Vakhit is jó?
Az már csak hab a tortán, amikor azt mondja hogy: "Református létemre hithű katolikus vagyok"...mi jöhet még?
namihami
Apját, anyját megölné mára, csak részt vehessen az árvák vacsoráján! Egy igazi reformata katolikus!
surdilloFUJT
@Emmersson71: ...Éppugy mint akinek csontig benyalogat!!!Takonygerincű,megélhetési álkeresztény!!!
Dr. Proktor
... meg ánuszfényező, azt miért nem hírdeti?
justhpeter
Ha ez a majom Fero keresztény akkor én egy iciri piciri igrici püspök vagyok. Fero pusztán csak a példaképét követi. Nem csak nyalja folyamatosan a kolostormalac seggét, hanem abban is követi, hogy reformátusból lett hithű katolikus. Jelentsen bármit az a szó, hogy katolikus. Egyébként pedig mindketten csak a pénznyelésben hithűek. Legfőképpen a mások pénzének lenyelésében.
Qqberci
@surdilloFUJT: Tulajdonképp elfér benne a csótány is...
Kapanyél
Nem tudom az édesapja él e még, de ha igen, most biztosan szégyelli magát a fia miatt!
Istenakinincsen
@KisTehen: Ez a munkád? Nyolc óra trollkodás?? Túlórázol is látom:))...Pihenés szórakozás helyett is csak lihegés, szarakodás?
simmering73
„Református létemre hithű katolikus vagyok.” Az vagy, bazdmg. Az egész rendszer, amit kiszolgálsz, amit éltetsz pontosan ugyanígy gondolkodik. Ennyire következetesek és ennyire szeretik elhazudni a dolgokat. Hogy a nagy mesélőt idézzem: „Akkor járunk el helyesen, ha a valóságot is képesek vagyunk hajlítani”. Ezek képesek, ebben legalább van igazság. Az, hogy egy református hithű katolikusnak képzeli magát, mindezt úgy, hogy szerintem csak azért szállta meg a szentlélek, mert így kurva jó pénzt tud keresni, tűpontos lenyomata az Orbán-féle logikának. Tulajdonképpen ő is liberális, csak a végére fasiszta lett. És akkor mi van? Így hajlik karikába a valóság.
kolozsvaros.com/2023/04/28/a-rezsim-tupontos-lenyomata-reformatus-letukre-hithu-katolikusok/
simmering73
@KisTehen: Apád faszából másoltad te barom.
Istenakinincsen
Báygúnár Zsolti a lovagkeresztes író publicista hasonlóan "hithű":)) Amikor a pápát szidta akkor még: "protestáns, egész pontosan evangélikus volt" Azóta "katolizált" és így már egész más a helyzet:)) Felmentette saját magát?!? Ezek egymást tanítják hogy, hogy kell hazudni. Az természetes, hogy az ember születéstől a haláláig változik, de 180 fokos fordulatokat tenni csak érdekből???...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.