Nem tetszik Puzsér Róbertnek, hogy a szombatra virradóra elhunyt Vágó Istvántól párttársa, Gyurcsány Ferenc egy személye körüli vitás kérdés felemlegetésével búcsúzik.

Puzsér: "Vágó István teste még ki sem hűlt, Gyurcsány máris nekiállt önérzeteskedni a nevében"
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Egyébként maga Puzsér hangoztatta korábban azt, hogy Vágó István a Legyen ön is milliomos! című műsorban előre tudta a válaszokat, de állítása szerint nem nyilvánult volna meg erről, ha Gyurcsány nem emlékeztet rá:

"Bántották dolgok. Hogy voltak, kik szinte üldözték. Mert a támadók szerint aki külkereskedő volt az átkosban, az biztos jelentett is, mert a Legyen Ön is milliomosban ő pontosan tudta előre a pontos válaszokat – gyötörték hazugul. Nincs okunk megbocsátani nekik. Ez Pista dolga lehetne, de most már ez is a sírba vész."

- írta Gyurcsány, Puzsér pedig Facebook-oldalán így reagált:

"Nem értem, hogy Gyurcsány miért hozta szóba Vágó István halálának órájában ezt a kínos történetet, de mert a vádaskodásában magamra ismerek, jelzem, hogy nem kértem se tőle, se a szektájától bocsánatot, úgyhogy nem értem, miként került az napirendre, hogy ő meg a hívei megbocsátanak-e, vagy sem."

A publicista azt írja, tudomásul veszi, hogy Vágó Istvánt bántotta, hogy (Puzsér) nyilvánosságra hozta egy általa gyártott tévéműsor kulisszatitkait – de őt (Puzsért) meg az bántja, hogy "Gyurcsány Ferenc megbuktatta a harmadik köztársaságot, és megszervezett maga ellen egy nemzeti radikális földindulást meg egy illiberális korszakot, amire rámegy az életem".

Gyurcsány Ferenc azt sérelmezi, hogy elragadtam Vágó István kvízprofesszori preszízsét, és kiszolgáltattam a kommentmezőnek – én meg azt sérelmezem, hogy Gyurcsány Ferenc elragadta az országomat, és kiszolgáltatta Orbán Viktornak. Semmi kétségem afelől, hogy az én sérelmem a megalapozottabb. Legalább százezerszer

- írja Puzsér, aki, ha Gyurcsány diskurzust kezdemélyez vele arról, hogy a szóban forgó vetélkedőformátum műsorvezetője ismeri-e a helyes válaszokat, áll elébe (de minimum a temetés után).

Forrás: Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
Muszáj ennek a pojácának mindenbe beleütni az orrát?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Gyurcsány Fleto feladata a baloldal megosztása. És milyen jól csinálja.
surdilloFUJT
@Pegero: ...és ezt anyád mondta,aki homokszemekér strichel a sarkon,és már egy Góbi sivatagja van???Te szarkeverő végtermék!!!
surdilloFUJT
Szarkevereő,idióta puzsér,az ugató kutya,épp olyan mint a köteleslacahaverja,akiknek Hofi szerint,"""ömlik a szar a szájából""""!!!
szegény hazám
"Gyurcsány Ferenc azt sérelmezi, hogy elragadtam Vágó István kvízprofesszori preszízsét, és kiszolgáltattam a kommentmezőnek – én meg azt sérelmezem, hogy Gyurcsány Ferenc elragadta az országomat, és kiszolgáltatta Orbán Viktornak." Anyádnak a retkes valamilyét szolgáltatta ki Gyurcsány. Kiszolgáltatta az MSZP, az ellenzéki pártok, a malacnak a médiái, és mindenki, aki magát menteni akarta, Gyurcsányt. Ez egy csapat munka volt. Ami abból is látszik, hogy a semmiből megcsinálta a támadások ellenére a legerősebb ellenzéki pártot, és nem a Soros pénzéből. Bizonyítja ezt az is, hogy olyan kiválóságok csatlakoztak, mint Vágó István. Divat volt, és maradandó divat, hogy no akkor " Gyurcsányozzunk már egy jót". Te, te szerencsétlen mindenben a hibát kereső, magadat a karmelita malachoz hasonlóan állandóan fényező kis senki, hogy a ló nemi szervében tudtad volna elragadni Vágó István kvízprofesszori presztízsét, amikor tudásodat, műveltségedet, etikai megnyilvánulásaidat tekintve annak a közelébe nem tudsz kerülni. Menj inkább kapálni, hogy "kiváló" államtitkárunk mondásával éljek, hiszen ez a szerszám nálad mindig kéznél, akarom mondani a szádban van. Látszik mert a nyele folyamatosan kilóg.
Edebácsi
Puzsér megnyilvánulásai a Fidesz érdekeit szolgálják. Ez régi nóta.. Ő az egyik beépített ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.