A mulatós sztár Galambos Lajos hosszú csűrés-csavarás után áprilisban vonult be, hogy letöltse jogerős börtönbüntetését.

Lagzi Lajcsit bilincsbe verve vitték el a világvégi börtönkórházba

Lagzi Lajcsi kórházba került. Forrás: ATV

A trombitás korábban több hónapot töltött előzetesben, most viszont már jogerős ítélettel került vissza a rács mögé – írja a Promotions.

A 62 éves Lajcsi februárban még a „parkettásnak” becézett kecskeméti börtönbe került volna, végül azonban a baracskai műintézmény lakója lett, miután már nem tudta tovább halogatni a bevonulását kérelmekkel és beadott panaszokkal, egészségügyi leletekkel.

Galambost eddig nem érte atrocitás a börtönben, igaz új rab lévén a koronavírus-szabályozások miatt egyelőre elkülönítették.

Most ráadásul a berettyóújfalui börtönkórházba szállították át, több órás kényelmetlen zötykölődéssel, minden bizonnyal megbilincselve.

Lajcsit most kivizsgálják a kórházban, hogy lássák, jogosult-e az alapélelmezés mellett valamilyen diétára. Emellett tüdőszűrésen is részt fog venni.

Forrás: Promotions
Fotó: ATV

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
remélem ha 0rbánékra kerül a sor, akkor ök is faxán alázva lesznek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Bár itt járt a pápa, de Lagzi Lajcsinak nem járt kegyelem, noha ő is megkaphatta volna.Csak a terrorista részesülhetett ez okból kegyelemben.Az nem vitás előttem hogy mindkettő elkövetett bűncselekményeket,mert ezt a több fokú bíróság is megerősítette, az egyik a legsúlyosabbat, de annak valamiért szerencséje volt, mert neki megkegyelmezett az állam elnökné.Csak nehogy ebből azt a következtetést vonják le a jogban járatlanok, hogy a súlyos bűncselekményt elkövetőt egy pápa látogatás olyan helyzetbe hoz, hogy neki nem kell a kirótt büntetést letölteni, a kegyelem neki jár ha a pápa itt jár nálunk!
Havanagi
Csak óvatosan a gyógykezeléssel,mert itt belehalhatsz.Vannak fájó emlékeim.
pacal
Valaki férfinek nevezte lagzi Lajcsit, de én nem azt látom - hogy férfi lenne.
Egy vergődő, sírós kis buzi cigányt látok, aki nem nem azért sír, mert megbánta a bűneit, hanem azért, mert elkapták és bűnhődnie kell.

Most azt látjuk, ahogy lagzi Lajcsi megéli a Bűn és bűnhődést - cigány módra!
jesz
még megérjük, hogy a seggét is kinyalják...ez a tolvaj pedig röhög a markába...hülyét csinál mindenkiből.
gina
Orbániában a tolvajok külön ellátásban részesülnek...ilyen alja szemetet ázsiai börötönbe kellene utalni, ott aztán mehetne privát menövel...
simmering73
@jesz: A tolvajokat, akik hülyét csinálnak mindenkiből, a Kossuth téren találod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.