A rendkívül tehetségesen gazdagodó gázos-üzletember-lángész Mészáros Lőrinc és az őt lángolón szerető asszonykája, Várkonyi Andrea a londoni The Royal Albert Hallban járt.

Páholyában hajbókolt Mészáros Lőrincnek Havasi Balázs Londonban

Ez most nem a Planetárium lézerszínháza. Forrás: Instagram

A milliárdos vállalkozót és nejét a mára befuccsolt kultúr-taó biznisz egyik legnagyobb haszonélvezőjének, a komolyzenei szcéna Lagzi Lajcsijának, Havasi Balázsnak a koncertjén lehetett szpottolni.

A Blikk olvasója ezt mesélte a két NER-lovag találkozásáról:

A Havasi Symphonic Concert Show előadásán voltunk a barátnőmmel, és arra figyeltünk fel, hogy Havasi Balázs a szünetben a hátunknál lévő páholyba jött, ahol beszélt Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával, akiket csak akkor pillantottunk meg. Tisztes távolságban hallgatták és nézték végig a koncertet, utána többször is láttam, hogy tapsolnak, élvezik az előadást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HAVASI (@officialhavasi) által megosztott bejegyzés

Mint kiderült, Várkonyi Andrea régóta vágyott már a több mint 150 éves, legendás koncertterembe – írja a SzMo.

Megható volt szembesülni a kirobbanó tapsviharral, az emberek felállva ünnepelték a magyar művészt

– mesélte Várkonyi Andrea a Blikknek. Megírtuk, hogy az ex-tévés egy hosszú hétvégét tölt az angol fővárosban férjével, és a hivatalos teendők mellett a pihenésre és a szórakozásra is jutott idő.

Forrás: Blikk, SzMo, Propeller
Fotó: Instagram

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@jáger laszló: A "komolyzenét" igen! De kövezzetek meg, nekem nem tetszik Havasi Balázs zenéje, sőt az általa irt Nemzeti dal sem.:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Irigyek vagytok,vagy nem szeretitek a komolyzenét!!!???
Mi ebben a különleges esemény!!??
csak kérdezem propán -bután!!??
barátilag
J.L.
namihami
""...Tisztes távolban hallgatták...""
És Lölő, a zene alatt, hátul a homályban még jól ki is aludta magát! Egy baja volt csak, néha túl hangos volt és felriadt a hirtelen zajra!
szegfue
@jáger laszló: A "komolyzenét" igen! De kövezzetek meg, nekem nem tetszik Havasi Balázs zenéje, sőt az általa irt Nemzeti dal sem.:(
Istenakinincsen
@szegfue: ma, 16:41 Belehallgattam néhány "művébe", katasztrófa:(. Saját szerzeményt nem is találtam és amiket feldolgozott azokon is csak rontott. 8 éves gyerekek jobban zongoráznak mint ez a fakezű, csak nekik nincs ekkora hátszelük:)
szegfue
@Istenakinincsen: tegnap 18:21 Mivel én még a nevét sem tudtam, rákerestem, bele is hallgattam a zenéibe...szóval nem voltam elragadtatva. Elképzelem Mészárost, mennyire "élvezhette" a koncertet... bár elég "bátorak" voltak, amikor bevállalták Andikával,,,, De ugye itt mégiscsak az volt a sznobok célja: 1x eljussanak a The Royal Albert Hallba, mert akkor már "zeneértők" lesznek:)))
simmering73
"Ezért is volt szerencsés Várkonyi Andrea választása, mert szerelmes lovagja, Mészáros Lőrinc már évtizedek óta járja a világ legnagyobb hangversenytermeit, mint a komolyzene szerelmese, s már gázszerelő korában is hegedűversenyeket hallgatott a csöveken végrehajtott menetvágás közben. Még szerencse, hogy Andrea nem féltékeny a világ nagy zeneszerzőire, akik nagy hatást gyakoroltak világ életében Mészáros Lőrincre. Mégiscsak szerencse, hogy Várkonyi Andrea nem Huffnágel Pistihez ment feleségül, aki egy vidéki csóró szertáros a focipályán és miniszterelnök barátja sincs."
nepszava.us/meszaros-lorinc-es-varkonyi-andrea-hollywood-i-parkent-a-lakajmediaban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.