Az énekesnő könyörgött Istennek, adjon erőt neki, mert nem tud egyedül felállni abból a szörnyű helyzetből.

„Nem bírtam kezelni, és megcsúsztam” – Tóth Andi az alkoholizmusáról vallott

Illusztráció: Pixabay.com

Szörnyű gyerekkorom volt, teli traumával... Bármilyen furán is nézek ki, egy szeretetéhes kiscsaj vagyok, mert engem nem szeretett soha senki...

– mint a Blikk.hu idézi, így emlékezett vissza tinédzser korára Tóth Andi Osváth Zsolti 1kanapén című műsorában. Ezután jelentkezett az X-Faktorba, a hirtelen jött ismeretség pedig olyan terhet tett rá, hogy egy pszichológushoz fordult.

Nagyon rossz volt... Előtte-utána sírtam a buszban, közben meg felvettem a mosolyt és lenyomtam.

– mesélte a műsorban a Marics Petivel való szakításáról, amit nehezített, hogy együtt szerepeltek a Sztárban Sztárban. Andi arról is beszélt, hogy ezután „nagyon ivott”, másfél éven át szerinte alkoholista volt:

Nem bírtam kezelni, és megcsúsztam... Minden napot az utolsónak éltem meg. Bárki megkérdezte, milyen lesz a jövőm, nem láttam jövőt. Kib*szott ijesztő volt, de nem akartam már semmit ettől az országtól. Azt éreztem, mindenemet odaadtam nektek, de nem volt elég, mert azzal foglalkoztok, hogy ott ül az exem...

Elárulta, hogy – mivel vallásos – könyörgött Istennek, adjon erőt neki, mert nem tud egyedül felállni abból a szörnyű helyzetből. Az alkoholt a Dancing with the Stars előtt rakta le. Azóta már legyőzte a démonait, mondta. Ennek ellenére úgy gondolja, aki egyszer függő volt, az is marad, ezért nagyon igyekszik tartani a mértéket.

Forrás: Blikk.hu
Fotó: Pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Segíts magadon és majd az isten is +segít!! Bízzál magadban ,ha nem vagy isten hívő az már fél győzelem!! Nem másoktól kell várni a segítséget!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
" de nem akartam már semmit ettől az országtól " mi sem tőled,román szajha, húzzál haza...
Sakk Matt
A "celeb" címszó mellett a pofája lehetne magyarázó kép!
Számomra semmi értékelhetőt nem tett le az asztalra.
Sakk Matt
@jáger laszló: ...

Ember küzdj és bízva bízzál
Biciklizz, hogy el ne hízzál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.