Tehetséggondozó programot hirdet a közmédia.

Így hálózná be a fiatalokat a vezető hazai propagandagyár

Ars poetica. Ők nem esnek ilyen amatőr tévedésbe. Forrás: Youtube

A hírhamisító Papp Dániel igazgatása alatt működő, az orosz és fideszes propagandát önfeledten mixelő, közpénzből fenntartott MTVA Sajtó és Marketing Irodájának felhívása szerint a fiatalok mentor támogatásával a gyakorlatban ismerhetik meg a hírterület és a magazinműsorok szerkesztő-riporteri feladatait.

Emellett a tartalomgyártás műszaki oldalán is tapasztalatot szerezhetnek. A 444 a hirdetés kapcsán összegyűjtötte, kábé mit várhat az, aki az MTVA-nál szeretne gyakorlatot szerezni.

Eszerint a diákok megtanulhatják, hogyan kell úgy megvágni a sztrájkoló tanár nyilatkozatát, mintha tök elégedett lenne:

Egyénre szabott beszédtechnikai képzés is a program része:

Európai szinten kiemelkedő technikai környezetben, a szakma legjobbjaitól szerezhetnek piacképes tudást a közmédia ingyenes tehetséggondozó programjának résztvevői a hírterület, az egyéb rádiós és televíziós műsorok, vagy a híradástechnika, távközlés és műsorinformatika területén.

A műszaki terület iránt érdeklődők máshol nem tanulható munkakörök alapjait sajátíthatják el – a többi közt – az A38 Hajón zenei felvételek rögzítése során.

A tehetséggondozó program hosszú távú célja az utánpótlás kinevelése tartalmi és produkciós területre, valamint a magas színvonalú médiatartalom-előállításhoz szükséges műszaki felkészültség biztosítása. „A fiatal tehetségek a későbbiekben akár önállóan is megállják helyüket a televíziós és a rádiós szakma alapját jelentő szerkesztői vagy riporteri feladatkörben, a műszaki irányultságú résztvevők pedig magabiztosan fognak mozogni a többi mellett a képmérnök, a hangmérnök és a stúdiótechnikusi feladatokban.”

Pályázni augusztus 4-ig lehet a [email protected] e-mail címen, bővebb információ a media-akademia.hu oldalon található.

Forrás: 444
Fotó: Youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Minek nézik azt a xart?
Ha meg nézik megérdemlik.
Egyébként ott gyakorlatot legfeljebb seggnyalásból meg hírhamísításból szerezhetnek.
Tárgyadombország kanálisán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Úgy látszik elfogyott az önként , magától hazudozók sora, és ezét most tanfolyamot indítanak, hogy pótolják a hiányokat.
human
Aki a közmédiába jelentkezik az vagy eleve hithű fideszes és szolgálni kívánja a rendszert vagy buta.
ómió
Akkor, több "guruló dollár" kell majd nektek, efftársak!
Nyírfa
" Európai szinten kiemelkedő technikai környezetben, a szakma legjobbjaitól szerezhetnek piacképes tudást ..."

Komment nélkül. :DDD
simmering73
A szakma legjobbjaitól - úgymint például Pálffy Viszkis Istvántól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.